Magasinet M!

Kvinde photoshoppede sine bryster større på Tinder: Se, hvad der så skete

En kvinde i England gik med til at lade sine Tinder-billeder blive Photoshoppet, så brysterne blev større, og så skete der pludselig noget på profilen

At mænd elsker en fyldig barm er ikke ligefrem 'breaking news'. Ej heller, at mange er besatte af de store af slagsen frem for de mere flade og usynlige.

Og hvis du skulle være i tvivl, så er der folk, der har undersøgt den slags på en snedig måde. En engelsk kvinde fra Manchester, der kalder sig 'Carla' på Tinder, er nemlig gået med til at lade sine flade A-skåls-bryster forvandle i Photoshop, så de blev pumpet op til en et par massive dobbelt-D-skåle. Det er eksperter fra kosmetik- og plastikkirurg-firmaet Make Yourself Amazing, som stod bag 'indgrebet' på hendes profil.

Formålet med Photoshop-forvandlingen var ganske enkelt at se, om interessen for hende ændrede sig, efter de lavede brysterne større. Jeps. Der skal ingen Einstein til at regne ud, hvad der så skete. Hun fik selvfølgelig langt flere 'højre-swipes', altså, likes for billeder af sin nye, phoshoppede barm end den gamle strygebræt-flade.

ANNONCE
PR - Kvinde photoshoppede sine bryster større på Tinder: Se, hvad der så skete PR
PR - Kvinde photoshoppede sine bryster større på Tinder: Se, hvad der så skete PR

Carlas hjælpere fra Make Yourself Amazing lavede ingen andre ændringer ved hendes billeder, men alligevel har hun fået 34 procent flere fyre, som har swipet til højre ud fra hendes profil. Samtidig betød forvandlingen, at flere fyre kommenterede Carlas udseende mere end tidligere - også ansigtet, selv om der ikke var foretaget nogen ændringer der.

De fyre, der skrev til Carla, mens hun havde sine normale billeder med lille barm, kommenterede omvendt mindre hendes krop og udseende. I stedet spurgte de mere ind til hendes personlighed og interesser.

Med andre ord: Piger med større barme er mere attraktive end dem, der bærer rundt på de små. Men det vidste vi vel et eller andet sted godt i forvejen. Nu er det bare bevist på Tinder.

Læs også: 14 flabede tøser på Tinder, du vil få den vildeste date med

ANNONCE
PR - Kvinde photoshoppede sine bryster større på Tinder: Se, hvad der så skete PR
Del

Seneste nyt

Annonce