Magasinet M!

Kvinde ringer til politiet, da hun modtager forkert pizza

"Hvis alle skulle ringe ind, når de havde modtaget noget forkert, så kunne politiet jo ikke lave andet end at tage pizza-opkald"

Vi ved sikkert allesammen, hvor irriterende det kan være, når man ikke får takeaway, man har bestilt. Man sidder der og glæder sig til sine fritter, og så har de glemt mayo - og helt ærligt, hvem spiser fritter uden mayo? 

Og selvom man måske i et kort øjeblik får lyst til at ringe til politiet, imens man sidder der i sin intense vrede mod gerningsmanden, så gør vi det selvfølgelig ikke. 

I hvert fald ikke de fleste af os.. 

Essex Politi modtog nemlig et opkald fra en dame, som brokkede sig over, at hun havde modtaget den forkerte pizza - og det var åbenbart så forfærdelig en oplevelse, at det var et opkald til politiet værdigt. 

ANNONCE

Samtalen forløber nogenlunde således: 

 "I've basically been mugged off by a fucking takeaway, would you believe it?

I rang up for a number 18, a number 18 meat feast, and she's trying to tell me, 'Nah nah, you ordered a number eight.' I am allergic to mushrooms so I know for a fact that I did not order a number eight" 

Og her sidder jeg så tilbage og undrer mig over, hvad der får en kvinde til at ringe til politiet angående en pizza. Pizza er vigtigt, ja, men hvis alle skulle ringe ind, når de havde modtaget noget forkert, så kunne politiet jo ikke lave andet end at tage pizza-opkald. Og det ville jo tage tid fra det, de virkelig skulle. 

Derfor har de også lavet kampagnen #MoreTimeToFightCrime for forhåbentlig i fremtiden at mindske den slags opkald. 

Selvom vi selvfølgelig har meget ondt af kvinden. Tænk at sidde med en pizza foran sig, hun slet ikke kan spise.. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce