Magasinet M!

Kvinde sagde sit job op - for at amme sin 36-årige kæreste på fuld tid

Gør dig klar til den underligste nyhed. Nogensinde.

Hvad gør kvinder da ikke for deres kærester? De vasker deres tøj, laver mad til dem og tager ofte rengøringstjansen derhjemme alene (ikke, at undertegnede er en af de typer). Og nu siger de åbenbart heller ikke nej, hvis manden gerne vil ammes. Okay, okay, nu skal vi heller ikke generalisere, men vi kan i hvert fortælle, at Jennifer Mulford fra Atlanta, USA, sagde sit job op som bartender for at indlede det, der i fagsprog hedder Adult Breastfeeding Relationship (Voksenamningsforhold, red) - også bare kaldet ABR. Ifølge Jennifer kan det skabe et magisk bånd imellem to folk.

Til den engelske avis The Sun siger hun:

"Da jeg læste om den rene lykke, det gav andre, var jeg desperat efter at finde en partner at dele et emotionelt bånd med. Jeg var på dating-sider, smed beskeder på ABR-fora, og jeg puttede endda en annonce på Cragslist (annonce-website, red.)."

Og så mødte hun 36-årige Brad Leeson.

ANNONCE
YouTube - Kvinde sagde sit job op - for at amme sin 36-årige kæreste på fuld tid YouTube

Den jævnaldrende Jennifer Mulford har ikke været gravid i 20 år (hvem sagde ung mor?). Derfor bliver Jennifer nødt til at "tør-fodre" sin kæreste hver anden time for at snyde kroppen til at tro, at den skal brødføde et barn. De har endda sat alarmer, når de sover, så de kan vågne og udøve fetishen. Men parret insisterer på, at det erotiske aspekt af voksenamning ikke er hovedårsagen bag deres forhold.

"Det har været svært at adskille forskellen mellem "pleje" og sex. Selvom det er så smukt og fredfyldt, er det også erotisk. Det har været svært at komme igennem de første få pleje-sessioner uden at være fristet til at have sex, men det bliver lettere for hver gang," forklarer Mulford over for The Sun.

Er du lige så forvirret som os? Så er du ikke den eneste.

ANNONCE

De to turtelduer er dog ligeglade med, hvad andre mener. Mulford har endda overvejet at rykke amningen uden for i offentligheden.

"Det er en livsstil, vi har valgt. Vi ser frem til om nogle år, hvor vi stadig behøver og vil have hinanden. Jeg kan komme hjem fra en meget stresset dag, og sekunder efter, at Brad suger sig fast, føler jeg mig pludselig mere rolig og fredfuld. I den tid føler jeg mig i et med ham. Jeg har endnu ikke prøvet noget mere afslappende. Det er et bånd, ingen kan komme igennem," siger hun.

Okay, Jennifer, det blev vi altså ikke meget klogere på?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE