Magasinet M!

Kvinde sagsøger KFC for 133 millioner kroner: Her er hendes åndssvage grund

Det her må (næsten) være det dummeste sagsanlæg, vi nogensinde har hørt.

Kvinde sagsøger KFC for 133 millioner kroner: Her er hendes åndssvage grund

KFC. Fastfoodkæden, der sælger kylling i alle afskygninger til overpris. Bestiller du en bucket, er det ok at brokke sig, hvis der mangler et stykke eller to, men det er nu nok sjældent noget, vi sky danskere ville starte en længere diskussion omkring.

I USA er det dog noget anderledes. Det er landet, hvor man kan sagsøge firmaer og organisationer for næsten alt. Hvem husker ikke den ældre kvinde, der tilbage i 1992 vandt en sag imod McDonald's, fordi de ikke havde skrevet, at kaffen var varm? Nu er en ny og lige så dum sag i Guds eget land så opstået.

Anna Wurtzburger (ja, det hedder hun rent faktisk) fra New York købte i sommer en 20 dollar-bucket og blev chokeret, da hun kom hjem og fandt ud af, at den ingenlunde lignede det, hun havde set i reklamerne, skriver engelske Metro. Derfor har den 64-årige bedstemor, der lever af offentlig forsørgelse, nu sagsøgt fastfoodkæden for intet mindre end $20 millioner - eller lidt over 133 millioner kroner.

ANNONCE

Herhjemme vil de fleste nok acceptere, at det, man køber på en fastfoodrestaurant, ikke ligner det fra reklamerne. Altså, du kan jo på ingen måde se alle ingredienserne i en cheeseburger fra McD, vel? Ligesom du nok også overlever, at din spand fra KFC ikke er toppet helt op. Men altså ikke Anna.

- Jeg kom hjem og sagde til mig selv: "Hvor er kyllingen?" Jeg troede, at der var nok til et par måltider, og så sidder du der med en halv-fyldt spand. Det er falsk markedsføring, og det kan altså ikke brødføde en hel familie. Stykkerne er små, siger hun til New York Post.

Rygende af raseri ringede Anna til KFCs hovedkvarter i staten Georgia og blev fortalt, at kyllingen var nøje placeret i reklamerne, "så offentligheden kunne se kyllingen".

Men det fandt den kære bedstemor ikke sig i og svarede:

- Hvis I gerne vil have folket til at se jeres kylling, så placer det på en tallerken. Det er noget pis at fyre af? Jeg forventer at få det, I giver udtryk for.

Selvom Anna lever af det offentlige, har hun på en eller måde haft mulighed for at hyre en advokat og altså sagsøgt KFC for 'skade' og har krævet, at KFC ændrer deres reklamer.

To sum it up: Hun har spist en spand med kylling, sikkert nydt et hvert øjeblik, og nu vil hun altså have 133 millioner kroner, fordi det ikke så helt ud som i reklamen. Hvordan kan det være skadeligt?

Jesus!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce