Magasinet M!

Kvinde skreg eksmandens navn under sex: Det skulle hun aldrig have gjort

Pas på med at forveksle din nuværende kæreste med eksen, når I har lagengymnastik. Det er denne historie et skrækeksempel på.

"Åh, ja, Casper, kom så, Casper."

"HVAD? Jeg hedder sgu da ikke Casper".

Sådan ville de fleste nok reagere, hvis din dame stønnede en anden mands navn, mens I havde sex. Men ikke for 24-årige Fidel Lopez. Han tog det lige et ekstra level (eller ti) op. Forleden erkendte han nemlig at have slået sin 31-årige kæreste, Maria Nemeth, ihjel på makaber vis, efter at følgende skete i en lejlighed i Florida natten til søndag. Brutalt nok? Ikke, når du først hører, hvordan han slog hende ihjel.

ANNONCE
Kvinde skreg eksmandens navn under sex: Det skulle hun aldrig have gjort

I et monstrøst raserianfald smadrede han en glasdør, slog hul i en væg og rev en skabslåge af sine hængsler, før han lemlæstede Nemeth med diverse objekter og hev hendes tarme ud.

Som om det ikke var nok, proppede han både en ølflaske, et glattejern og begge sine knytnæver op i Nemeths kønsorganer, efter hun allerede var død.

Da han var faldet lidt til ro, prøvede Lopez at genoplive Nemeth uden held. Herefter ringede han til politiet og fortalte, at hans kæreste ikke trak vejret.

Retsmedicinere fandt Lopez grædende ved siden af liget. Lopez påstod, at det var en sexleg, der var kommet ud af kontrol. Senere ændrede han dog forklaring til det, der rent faktisk var sket. Søndag eftermiddag blev han anklaget for overlagt mord.

What a psycho!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce