Magasinet M!

Kvindekroppens 14 erogene zoner: Lær dem alle at kende - og forøg din partners nydelse i soveværelset med længder

Som mand er det helt naturligt at man ikke kender kvindekroppens erogene zoner, ligesom mange kvinder ej heller kender alle mandens erogene zoner. Men det er rigtigt ærgerligt, da man indirekte
undgår at udforske sin partner - og måske ikke tilfredsstiller sin partner under sex lige så meget som man rent faktisk kan.

Kvinder har mange erogene zoner, der kan føre til øget seksuel nydelse, når de stimuleres korrekt. Nogle af disse zoner er velkendte, mens andre måske ikke er så kendte. I denne artikel vil vi se på de 14 erogene zoner, der findes hos kvinder og give nogle konkrete tips til, hvordan man kan stimulere dem.

1. Klitoris: Klitoris er den mest følsomme erogene zone hos kvinder. Det er den lille knop, der sidder på toppen af kønsorganerne og kan føles gennem huden, der dækker det. Stimulering af klitoris kan føre til orgasme og kan være meget intens. Det er helt fint at bruge ens hænder når klitoris skal stimuleres, men vær bestemt ikke bange for også at prøve med et stykke sexlegetøj som en vibrator. Et godt bud på en vibrator er dem der styres med en App, kendt som en app-styret vibrator.

2. Brystvorter: Brystvorterne er også meget følsomme for berøring. Stimulering af brystvorterne kan føre til både fysiske og mentale reaktioner, såsom øget blodgennemstrømning til brysterne og øget seksuel ophidselse.

3. Hals: Halsen er en erogen zone, som mange måske ikke er klar over. Kys og kærtegn i nakken kan være meget sensuelle og kan føre til øget seksuel ophidselse og større lyst. Denne erogene zone er særligt velegnet til forspillet.

4. Ører: Ørerne er også en følsom erogen zone. Kys, slik og sug i ørerne kan føre til øget seksuel ophidselse og mange vil blive overrasket, når de hører at man kan opnå orgasme, udelukkende ved at stimulere øret og/eller øreflippen.

5. Læber: Læberne er en velkendt erogen zone. Kys og kærtegn på læberne kan føre til øget seksuel ophidselse og kan endda føre til orgasme.

6. Håndflader: Håndfladerne er også følsomme for berøring. Kærtegn og massage af håndfladerne kan give øget seksuel ophidselse.

7. Fødder: Fødderne er en erogen zone, som mange måske ikke er klar over. Massage og kærtegn af fødderne kan føre til øget seksuel ophidselse.

8. Indersiden af benene: Indersiden af benene er en følsom erogen zone. Kærtegn og massage af indersiden af benene er endnu et bud på en erogen zone til forspillet, mens det også er velegnet under samlejet.

9. Skeden: Skeden er også en følsom erogen zone. Stimulering af skeden (ikke klitoris) kan føre til orgasme og kan føles ekstremt intenst. Et godt bud på et produkt der kan stimulere skeden under samleje er penisringen, i de udgaver der vibrerer. Når den kommer i kontakt med skeden under penetration bliver skeden kortvarigt vibrerer og det vil føles med pirrende for både hende og ham.

10. Endetarmen: Endetarmen er en erogen zone, der ofte bliver overset, men det er utroligt ærgerligt, når det faktisk er en af de erogene zoner, der kan fremtvinge den største nydelse for kvinder. Det er vigtigt at være forsigtig og bruge et kondom eller glidecreme, hvis man vælger at stimulere denne zone. Mænd har desuden også en erogen zone i endetarmen, så vælg evt. at investere i en strap-on, så i begge kan opleve denne overraskende nydelse.

11. Perineum: "Perineum", også kendt som mellemkødet er det område mellem skeden og endetarmen. Det er også meget følsomt for berøring og kan i den grad føre til øget seksuel nydelse.

12. Ryggen: Ryggen er en følsom erogen zone, der kan føre til øget seksuel nydelse, når den bliver kærtegnet og masseret.

13. Næsen: Næsen kan også være en erogen zone. Kys og kærtegn i næsen kan føre til øget seksuel ophidselse.

14. Håret: Håret kan også være en erogen zone. Kærtegn og massage af håret kan føre til øget seksuel ophidselse. Men også lidt hårdere tag i håret under samleje er noget som nogle kvinder holder af.

ANNONCE

Afsluttende bemærkning

Det er vigtigt at huske, at alle kvinder er forskellige, og hvad der fungerer for en kvinde, kan ikke fungere for en anden. Derfor er det vigtigt at kommunikere med sin partner og finde ud af, hvilke erogene zoner, der fungerer bedst for en selv og ens partner. Det er også vigtigt at huske, at seksuel nydelse er en vigtig del af et sundt forhold, og at det er ok at eksperimentere og prøve nye ting for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for en selv og ens partner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce