Magasinet M!

Kvindelig aktivist hælder klor på mænd der 'manspreader' i offentlig transport

Psyko.

En russisk feminist har taget drastiske midler i brug, over et problem hun har med mænd i offentlige transportmidler.

Anna Dovgalyuk har en mission om at gøre noget ved "manspreading", noget hun mener er en bevidst aktion, som mænd vælger at udføre, for at demonstrere deres alfa-mandlighed på offentlige lokationer. I videoen skriver hun, at mænd "spreder deres ben i metroen, for at demonstrere deres alfa-mandlighed, mens der er kvinder og børn omkring dem, og at det fortjener afsky."

Hendes afsky vælger hun at understrege, ved at hælde koncentreret blegemiddel på mændenes bukser, lige ved skridtet. Det her er misforstået feminisme i alt dets glorværdighed, og ærligt talt: Jeg mener, at det er ret psykopatisk adfærd. 

Selvfølgelig kan det være et problem, hvis folk fylder på et fyldt tog - men det er der altså andre løsninger for. Som for eksempel at kommunikere - med ord. 

ANNONCE

Jeg ved ikke, hvorfor kvinder i højere grad ikke sidder med spredte ben, men jeg ved, at det ikke er en bevidst offensiv handling, fra mænd. Det er ganske naturligt. Og vi gør det ikke kun i offentlige rum, for at "dominere" andre. 

Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt