Magasinet M!

Kvindelig blogger: Første gang jeg fik orgasme af analsex

"Selve tanken om analsex kan nogle gange få mig helt op og ringe"Leveret af: Miss Vanilla, blogger hos Missgrey.dk

Kære Læsere

I dag skal jeg fortælle lidt om en af de vildere orgasmeoplevelser, jeg nogensinde har haft. Det er efterhånden snart et par år siden, men oplevelsen sidder stadig dybt begravet i mig. Jeg er mega fan, og der er ingen tvivl om, at jeg jagter denne orgasme igen og igen!

Miss Vanilla: De mange fordele ved at dyrke analsex

En ekstra fræk aften?

Jeg har efterhånden dyrket analsex en hel del med min kæreste, og det er blevet en naturlig implementeret del af vores sexliv her og der. Men én af vores frække aftenpillerier i baghaven endte ud i en ret så overraskende og frydefuld afslutning.

Allerede før forspillet begyndte, mærkede jeg denne aften en lidt særlig kilden og en lyst til at blive udfyldt og rørt ved. Jeg hviskede allerede til en start i min kærestes øre, at jeg håbede han ville snige hans drillende fingre bagi og eksperimentere, som han aldrig har gjort det før.

Selve tanken om analsex kan nogle gange få mig helt op og ringe.

Efter at være godt opvarmet med min kærestes masserende fingrer og en god klat glidecreme, begyndte han at finde lidt tilbehør frem. Han fik vendt mig om på maven med numsen i vejret og den bedste udsigt til alt det gode.

Mens han slikker og kysser mig, forsikrer han mig om, at alt er okay og luller mig ind i en boble af tillid og spænding. Med længsel ender jeg ud i at tigge ham om at røre ved alle de intime steder, men han fortsætter sit fokus omkring min numse. Langsomt begynder han at udvide mig med min yndlings buttplug.

Liderligheden og varmen begynder at sprede sig ud i mit underliv.

LÆS OGSÅ: Her er guiden til hans penis – vis dette til din kæreste

Kan du komme af analsex?

Som regel kræver en orgasme fra min side af en hel del klitoris-stimulering. Men denne aften føltes det en smule anderledes. Da han efterhånden havde udvidet mig godt og begyndte at trænge ind i mig analt, begyndte der at ske noget helt specielt.

Følelsen af at have sex analt er noget helt andet. Men denne aften mærkede jeg, hvordan han ramte nogle punkter, jeg aldrig har oplevet før. Efterhånden mærker jeg, hvordan mine ben begynder at ryste og en kildren starter ved mine fødder. Forvirret over hvad der foregår, sniger jeg en finger hen til min skedeåbning. Der har ingen aktivitet været hverken her eller ved min klitoris, men alligevel går det op for mig, at jeg drypper, så våd og tændt er jeg af hele situationen.

Tanken om, hvor tændt jeg er, kombineret med hans rytmiske pumpen, gør det sidste for mig.

Jeg mærker en orgasme komme snigende, og fuldender oplevelsen på det dybeste plan. Han bliver ligeså overrasket som mig, og i sin egen begejstring kommer han også voldsomt ud over mig.

Aldrig har jeg oplevet så gennemført og intens en orgasme. Jeg jagter oplevelsen igen, men det er endnu ikke lykkedes mig. Men én ting kan jeg sige. Du kan sagtens komme af analsex!

Much Love

Miss Vanilla

Læs flere personlige fortællinger, guides og anmeldelser fra Miss Vanilla lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE