Magasinet M!

Kvindelig Youtuber forsøger at spise The Rocks cheatday-måltider

Hvad sker der, når man lægger sig ud med The Rocks madvaner?

Der sker mange vilde ting på nettet hver dag. En af dem er de udfordringer, vi giver hinanden, eller presser hinanden til at gøre, fordi vi har set andre gøre det. Hvis de kan, så kan vi helt sikkert også.

Det er ihvertfald, hvad der er sket for YouTuberen, Ms Jane. 

Hun har taget en ret vild madudfordringen op. Hun har forsøgt at spise det, som Dwayne ´The Rock´Johnson spiser på en cheat day. Og det er ikke så lidt endda.

Hun besluttede sig for at spise intet mindre end 12 pandekager, fire pizzaer og 24 brownies.

Det lyder umiddelbart meget lækkert og ligetil, men for andre kan det være helt forfærdeligt at spise så meget på én enkelt dag uden at kaste op. 

Inden du tænker "piece of cake", så prøv lige at tænk over det. Én enkelt pizza plejer at udgøre et helt måltid, men så topper du det lige med 12 pandekager blandet med 24 brownies - og tre yderligere pizzaer! Alt sammen fyldt med sukker og brækfornemmelser. 

Men YouTuberen Ms Jane gav et ihærdigt forsøg. 

Hun var rimelig smart og delte maden op på alle 24 timer, istedet for de normale tre måltider i løbet af en dag. 

Hun startede med seks pandekager til morgenmad, og ville derefter gemme de resterende seks til morgenen efter, inden de 24 timer var gået. Og hold fast - det var selvfølgelig ikke neutrale pandekager fra morgenstunden, som hun skulle spise. De var smurt ind i ahornsirup og fyldt med chokolade.

Herefter var det tid til pizzaerne. Da hun var færdig med den første pizza, så kunne hun allerede se, at udfordringen var umulig. 

"Dagen før jeg gik i gang, der var jeg slet ikke i tvivl om, at det kunne jeg sagtens. Det ville blive nemt. 24 timer er alligevel ret lang tid. Men efter første måltid begyndte jeg at sætte spørgsmålstegn til min fornuft - og sundhed. For at være helt ærlig, så er jeg nok heller ikke større end The Rocks venstre ben. Så hvad fanden tænkte jeg på?".

Ja, hvad tænkte hun egentlig på?

Det er absolut ikke første gang, at YouTuberen udfordrer sig selv på mad. Tværtimod. Hun har før spist 10.000 kalorier på en enkelt dag, spist som julemanden og derfor kun spist dessert en hel dag, og så har hun en enkelt gang spist det dobbelte af, hvad hun normalt ville gøre. 

Men når det kommer til The Rocks spisevaner, så kan hun ikke være med.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce