Magasinet M!

Kvinder elsker behårede mænd mere end noget andet ifølge videnskaben

Dine to hår på fuglebrystet gør hende ikke våd i trussen.

Kvinder elsker behårede mænd mere end noget andet ifølge videnskaben

Nogle har det, andre har det ikke. Vi taler selvfølgelig om hår. Og ikke mindst på brystet og resten af kroppen. Undertegnede hører nok til den gruppe, der behøver lup for at få øje på sin bryst-"manke", så det her er nedslående nyt.

For ifølge en video lavet af AsapSCIENCE er kvinder virkelig nede med behårede mænd. Altså mænd, der har en helt regnskov klistret fast på deres bryst, så kvinderne kan bruge håret som en slags tæppe, de kan putte sig i.

Det skriver Maxim.

ANNONCE

Men det er der som sådan ikke noget banebrydende i. Kvinder elsker jo også mænd med fuldskæg, hvilket australske forskere fandt frem til sidste år. 

Dog er det som altid godt med mere nyttig information omkring mænds behåring, som det fremgår i videoen ovenover. Den fortæller, at alle mennesker har det samme antal af hårsække som vores forfædre, bortset fra at vores hår nu er meget tyndere og sværere at se med det blotte øje. Yderligere forklarer den, hvordan udviklingen har gjort, at vi er bevæget os væk fra den mere abelignende behåring ved at have tilpasset os en mere moderne livsstil.

- Gennem evolutionen er det blevet en fordel at have tyndere hår, og man mener, at fordi vores forfædre rejste lange distancer i varmen for at finde føde, var tykt hår en fordel, fremgår det i videoen.

Godt så! Så har vi baggrundsinformationerne på plads.

Videoen fortsætter med at forklare noget om forskellene mellem mænd og kvinders hår, selvom begge køn også har det samme gennemsnitlige antal hårsække, og når til sidst frem til denne konklusion:

- Mænd kan være blevet mere behårede for at tiltrække det modsatte køn, og hvor håret har været en indikator for sundhed og god form.

Det er et kendt faktum, at testosteron - altså det mandlige kønshormon - er det, som gør mænd behårede. Derfor er det også naturligt, at et højere niveau af testosteron fører til tykkere kropsbehåring lige så vel som et større sex-drive, mere energi og større selvsikkerhed. Alt sammen noget, som kvinder finder yderst tiltrækkende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt