Magasinet M!

Kvinder husker bedre end mænd...

... og andre facts hvor vi hanner er hunnerne underlegne.

Det kan godt være, at vi mænd er stærkere og har større hjerner end vores modsatte køn. Men det betyder altså ikke, at vi er overlegne på alle parametre. Tværtimod. Vi har undersøgt sagen nærmere for at hylde kvinden og fundet fem punkter, hvor hunnerne altså smadrer hannerne. 

Se dem herunder, og læs meget mere om undersøgelserne ved at klikke på de pågældende links.

1. Kvinder husker bedre end mænd

Ja, det er desværre sandt. Det er dog så lidt, at du ikke lægger mærke til det, indtil du fylder 40. Men når vi mænd fylder 40, bliver vores hukommelse af en eller anden grund noget ringere end kvindernes.

ANNONCE
Istock - Kvinder husker bedre end mænd... Istock

2. Kvinder er mere renlige

Jep, den havde du nok også godt regnet ud. Et amerikansk studie viser nemlig, at vores skrivebord på arbejdspladsen er hjemsted for 10-20% flere bakterier end kvindernes. Hvis undertegnede vender snuden mod nærmeste hunkøn, så passer det vel egentlig også meget godt.

3. Kvinder er bedre til at snakke om deres problemer

En undersøgelse af engelske Mind understøtter, at kvinder generelt er bedre, når det drejer sig om at søge hjælp og tale om deres problemer. Kun 29% af alle mænd var villige til at tale med venner, familie eller professionelle, mens tallet hos kvinderne var hele 53%. 
ANNONCE
Istock - Kvinder husker bedre end mænd... Istock

4. Kvinder har et bedre immunforsvar

Det kvindelige kønshormon, østrogen, blokerer enzymet kaldet Caspase-12. Et enzym, der ødelægger kroppens egen helingsprocess, og derfor sikrer den større mængde af østrogen kvinderne et bedre og mere sikkert immunforsvar.

5. Kvinder er bedre til at computer-programmere

Computer-kodning, der er skrevet af kvinder, har en højere succesrate end computer-kodning skrevet af mænd. Kvindernes foreslåede koder til allerede igangværende projekter blev i højere grad accepteret af projekternes respektive ledere. Procentraten her var 78,6 vs. 74,6 i kvindernes favør. Kom ikke her, og sig, at det kun er mænd, der er nogle nørder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt