Magasinet M!

Kvinder løfter sløret: Sådan giver du os flere orgasmer i træk

Det er ingen hemmelighed, at kvinder kan komme flere gange med kort tids mellemrum. Men nu afslører stor undersøgelse nøglen til netop dette.Kvinder løfter sløret: Sådan giver du os flere orgasmer i træk

Menneskeheden har spekuleret i det i hundredvis af år: Kvinder og deres evne til at få flere orgasmer i træk. Nu er vi så kommet et skridt nærmere på at få svar på netop dette store spørgsmål, efter at forskere fra OMGYES på Indiana University og Kinsey-instituttet dybdegående har interviewet 1.000 kvinder omkring emnet. Og ud fra interviewsene har forskerne sammensat en lille "sådan-gør-du"-guide, så du fremover ved, hvilke knapper du helt præcist skal trykke på.

Læs den på de kommende sider eller ved at scrolle nedad på din mobil.

ANNONCE
Kvinder løfter sløret: Sådan giver du os flere orgasmer i træk
Rør aldrig ved klitoris, efter hun har fået orgasme

På trods af at stimulation af klitoris spiller en gigantisk rolle i forhold til at give hende orgasme, er det åbenbart alt for intenst at røre den direkte efter første orgasme, hvis du går efter få hende til at komme flere gange. Det sagde hele 53 procent af kvinderne. Til Cosmopolitan siger medstifter af OMGYES Lydia Daniller:

"Noget af det, vi hørte fra kvinderne, var, at de ikke følte, de kunne få flere orgasmer i træk, fordi at deres klitoris var super følsom efter den første orgasme. Efter en orgasme strømmer blodet direkte ud til de mest følsomme steder af kroppen, og derfor kan berøring af klitoris føles meget smertefuldt for nogle kvinder."

ANNONCE
Kvinder løfter sløret: Sådan giver du os flere orgasmer i træk
Behandl aldrig orgasme nummer 2 som den første

I har sex, hun får orgasme, og du er mere end glad og tænker, at du bare vil gøre det samme igen. Men så nemt er det ikke. For det viser sig åbenbart, at hvis du vil give hende orgasme to, tre eller fire gange, bliver du nødt til at variere det.

"Noget af det, vi hørte igen og igen, var, at hvis kvinden behandler sin krop som en helt ny krop efter den første orgasme, vil det være muligt for hende at få flere orgasmer i streg."

ANNONCE
Kvinder løfter sløret: Sådan giver du os flere orgasmer i træk
Prøv med en "klit-sandwich"

Okay, vi ved godt, at det lyder lidt usmageligt, men alligevel? Nej, det har intet at gøre med billedet, for en "klit-sandwich" er, når hun blidt presser sin klitoris ned mellem sine store skamlæber og den skjulte vaginale puls (læs mere om det her). Ved at gøre dette kan hun ifølge undersøgelsen opnå sin anden orgasme meget hurtigt. Det må vist prøves, hva?

ANNONCE
Kvinder løfter sløret: Sådan giver du os flere orgasmer i træk
Kommunikation imellem partnere betyder alt

En af de mere åbenlyse. Du kan ikke bare gå ud fra, at alt det, du gør, er fint. Det er sindssygt vigtigt konstant at kommunikere, og ifølge den anden medstifter af OMGYES, Rob Perkins, er det den bedste måde til at finde ud af, hvordan din partner kan få flere orgasmer i træk. Til Cosmopolitan siger han:

"Det, vi fandt ud af i vores forskning, var, at kvinder, der taler specifikt om, hvad de kan lide og vil have, er otte gange mere tilbøjelige til at være glade i deres forhold og seks gange mere tilbøjelige til at blive tilfredsstillet seksuelt."

ANNONCE
Kvinder løfter sløret: Sådan giver du os flere orgasmer i træk
Øvelse gør mester

Ligesom alt andet i livet bliver du aldrig rigtig god til noget lige med det samme. Det tager tid, og hertil følger også, at du eksperimenterer lidt. Perkins siger, at mange af kvinderne i studiet ikke kun få flere orgasmer, indtil de var lidt ældre og havde tid til at prøve forskellige idéer af.

Selvom studiet viste, at kun 47 procent af kvinderne kunne få flere orgasmer, mener Perkins, at det tal sagtens kan vokse meget i løbet af de kommende år.

ANNONCE
Kvinder løfter sløret: Sådan giver du os flere orgasmer i træk
Ikke alle kan få flere orgasmer

Skulle du være så uheldig, at du efter at have prøvet førnævnte fem punkter, stadig ikke kan få hende til at komme flere gange i løbet af jeres sex-akt, kan det være fordi, at hun simpelthen hører til denne kategori. For det er desværre ikke alle, som rent faktisk kan få flere orgasmer i træk, forklarer forskerne.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt