Magasinet M!

Kvinder lyver, når de siger, størrelsen ikke betyder noget

Er det størrelsen eller gørelsen? Vi har et svar...

Igennem historien har spørgsmålet om, hvorvidt det er størrelsen eller gørelsen, der er det vigtigste for kvinden, været i alle mænds tanker. Folk med begrænsede størrelser har fastholdt, at det ikke handler om størrelsen på kalorius, men derimod på om man kan finde ud af at bruge den. Kvinderne skriger lidt i øst og vest, da den ene undersøgelse peger mod størrelse, og den anden mod gørelse.

”Hvis man vil have gjort noget ordentligt, så må man gøre det selv”, lyder en gammel talemåde, og det er præcis, hvad Sugardaters har gjort. Deres brugere er hudløse ærlige, for ærlighed er en del af sugardating-princippet - så det var oplagt, at spørge deres brugere, idet de svar, der ville fremkomme, ville være lige præcis de svar, som ligger på sinde hos deres brugere.

Kære mand, lyt ikke når hun siger, at den er stor nok

Sugardaters spurgte mænd og kvinder om, hvad størrelsen betyder for kvinden i forhold til hendes oplevelse af selve akten, og svarene var ganske entydige, om end ikke særligt overraskende. Samlet set svarede 18%, at størrelsen var klart den vigtigste faktor for den seksuelle nydelse, men det bliver først interessant, når man folder disse tal ud. En fjerdedel af de kvindelige respondenter svarede, at størrelsen var den klart vigtigste faktor, mens kun 11% af mændene mente, at kvinder lagde så stor vægt på størrelsen.

Denne uoverensstemmelse mellem kvinders holdninger og mænds overbevisning kunne være et udtryk for, at det stadig er lidt tabu for kvinderne at tale lige ud af posen i forhold til størrelsesproblematikken, hvilket kan lede mændene til at få et forkert indtryk af, hvad kvinderne rent faktisk vil have.

Næsten alle kvinder lægger vægt på størrelse

Hele 80% af de adspurgte kvinder sagde, at størrelsen enten er meget vigtig eller betyder en del i forhold til deres sexoplevelse. Kun 2% sagde, at størrelsen slet ingen betydning har.

Det må betyde, at mændene nu må indse, at størrelsen bare betyder meget mere, end mændene har gået rundt og håbet på. Det sætter måske også mændenes eget fokus på bryststørrelse i relief, hvor der ofte er en lignende holdning, nemlig at brysterne skal have en vis størrelse, før det er rigtig godt. Det eneste, vi kan være helt sikre på, er, at der er pres på kropsidealer fra både kvindernes og mændenes side. 

ANNONCE
Artikel facts

Tal og følgekonklusioner i denne artikel er baseret på en spørgeundersøgelse rettet mod brugerne af Sugardaters.dk

Del

Seneste nyt

Annonce