Magasinet M!

Kvinder med vand i kroppen

Indse det! Piger taler med hinanden om deres sexliv



Kvinder med vand i kroppen
Indse det! Piger taler med hinanden om deres sexliv. Lige fra hvilke p-piller de tager, til om den peger nedad eller opad. Sådan er livet!

Hvem de tror der er bedst i sengen, til hvem der er de store "gør-det-selv" mænd. Men hva" faen. Vi kan jo ikke fortænke dem i at gøre det. Vi taler jo om de ydre former, hvorimod piger taler mere om vores "effektivitet".

Undertegnede overhørte en samtale imellem to veninder, om hvor fantastiske oplevelser de havde med deres håndbrusere. Er det derfor man hører om så mange 60-årige kvinder med vand i kroppen??? Anyway vi fyre, om vi vil det eller ej, bliver altså bedømt på vores præstationer.

Har du problemer? Har du overvejet at købe Karma Sutra? Eller er Karma Sutra det du tror din pizzamand siger, når han vil vide, om du skal have ekstra ost? Hvorfor tror du ellers at fyren ved siden af får alle de gode damer? Det er skam ikke på grund af størrelsen på hans tegnebog. De tider og skam overstået. Nej, disse problemer kan dateres langt tilbage. Da jeg var 13 år blev jeg droppet af en pige til fordel for en fyr med større fingre!

Konklusionen må være, at lave noget research og gå ind bag fjendes linier. Læs nogle dameblade og spis noget helsekost. Send derefter, den pige i din omgangskreds som sladrer mest, på en one-way ticket til himlen, som vil få en tur i Apollo rumfærgen til at ligne en tur i Dyrehavsparken. Og lad så pigerne gør det de er bedst til: sladre...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce