Magasinet M!

Kvinder...

Det mener vi, når vi siger...



5 ud af 6 stjerner
Kvinder er og bliver nogle uforståelige væsner. Vi siger én ting, men mener noget andet samtidig med at vi forventer, at I forstår vores eller så klare budskab. Men bare rolig, nu er der udkommet en guide der afkoder kvindekønnet.
Kvinder...
Den 10. oktober 2006 udkom bogen: "Nej, jeg er ikke tyk - det er kjolen, der får min røv til at se stor ud" af Maren Uthaug. Bogen er en guide til alle mænd, der har svært ved at forstå kvinder.
 
Jeg indrømmer gerne, at vi (alle hunkønsvæsner) sætter jer mænd i nogle ubehagelige situationer, når vi stiller urimelige spørgsmål som: "Hvad tænker du på?", "Ser jeg tyk ud?" og "Synes ud min veninde er lækker?". Det er næsten umuligt for jer at besvare uden at I bliver frygteligt upopulære.
 
Selvfølgelig er det vigtigt at gennemtænke om man skal sætte penge på Chelsea eller FC Barcelona, men det er vi kvinder ikke interesseret i. Vi vil hellere høre at I tænker på os hele tiden, at I ikke synes vi ser tykke ud og at vi er den lækreste kvinde i verden. Men af en eller anden ukendt grund, så fejler I gang på gang - I bliver aldrig klogere.
 
Heldigvis er der nu hjælp at hente. "Nej, jeg er ikke tyk - det er kjolen, der får min røv til at se stor ud" er en god, underholdende og letlæst bog, som giver et godt indblik i det kvindelige univers. Bogen belyser nogle af de ting, som vi ikke forstår, de ting som vi hidser op os over, vores sjette sans, sex og en lang række andre ting.
 
Bogen prøver på bedste vis at hjælpe jer mænd til at forstå, hvordan vi har det med forskellige ting. For eksempel den månedlige plage ånd menstruation:
 
"Én gang for alle om menstruation
Det er ikke bare lige så irriterende som at skulle barbere sig hver dag. Hvis du vil have fornemmelsen af, hvordan det føles, så få nogen til at sparke dig hårdt i maven, prop en tampon op i endetarmen og læg dig til at sove med et fugtigt bind mellem benene. Du kan også eksperimentere med at have en lille flaske blæk mellem benene, som du ikke helt ved, hvornår går læk. Tag så på besøg hos nogle bekendte, sæt dig i deres lyse sofa og håb på det bedste..."
 
Jeg tvivler stærkt på, at det noget I vil gøre - og så flere gange, men dette er én af de ting som vi tøser lever med.
 
Maren Uthaug har sammen med Mette Ussings illustrationer skabt en humoristisk bog, som man som kvinde kan grine af, og man som mand kan lære en hel del af. "Nej, jeg er ikke tyk - det er kjolen, der får min røv til at se stor ud" koster omkring kr. 100,- og er en nem og billig måde at blive lidt klogere på.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce