Magasinet M!

Kvinderne har talt: Her er landene med de mest sexede mænd

Pssst, vi kan allerede godt afsløre, at Danmark er med på listen.

10. Spanien

Rejse-dating-sitet MissTravel.com har for nyligt afsluttet en undersøgelse, hvor 66.000 amerikanske single-kvinder blev spurgt om, hvilket land som har de mest sexede mænd. 

Ifølge The Independent var der ud af alle svarene stor enighed om vinderen. En vinder, som måske vil overraske dig en smule, når man ser på, hvor Danmark ligger på listen (er de virkelig flottere end os?)

Vi lægger ud med nummer 10, hvor vi finder Spanien. Det sydeuropæiske land fik 598 af stemmerne.

ANNONCE

9. Danmark

Kun nummer 9? Men amerikanere ved jo heller ikke meget om Danmark, formoder vi, selvom det er blevet bedre med årene i form af Mads Mikkelsen og Nikolaj Coster-Waldaus gennembrud. 670 af stemmerne gik til vores lille land.

8. Nigeria

Nigeria kom ind på 8. pladsen med 721 af stemmerne.

ANNONCE

7. Italien

Latinoerne fra pizzalandet måtte tage til takke med 7. pladsen, da 905 kvinder stemte på de italienske mænd.

6. Skotland

1.554 kvinder mente, at de kiltbærende whisky-drikkere fra Højlandet var den mest sexede nationalitet, når det kom til mændene. Det rakte til en 6. plads.

ANNONCE

5. England

2.133 kvinder stemte på England, hvilket var nok til en top-5-placering.

4. Amerika

Man skulle tro, at kvinderne ville stemme deres egne mænd ind på en klar førsteplads, men kun 2.909 kvinder mente, at amerikanerne havde de mest sexede mænd. Det var nok til en plads lige uden for top-3.

ANNONCE

3. Pakistan

Vi bevæger os ind i top-3. Her finder vi først de pakistanske mænd, som hele 4.761 kvinder syntes, var de mest sexede.

2. Australien

Ja, vi kan ikke komme uden om surfer-fyrene fra "Down Under". For på 2. pladsen finder vi Australien, som hele 6.486 kvinder mente, var de mest sexede. Det har nok noget at gøre med accenten.

ANNONCE

1. Irland

7.862 stemmer. Ja, Irland skulle eftersigende have de mest sexede mænd. Gad vide, om skuespilleren Jamie Dornan fra 50 Shades of Grey har haft noget at sige. 

En lignende undersøgelse fra mændenes perspektiv blev det også til, hvor 44.873 blev spurgt om, hvilke kvinder de fandt mest sexede baseret på nationalitet. Den liste så sådan her ud:

1. Armenien
2. Barbados
3. Amerika
4. Columbia
5. England
6. Australien
7. Brasilien
8. Filippinerne
9. Bulgarien
10. Libanon

Endnu engang må vi jo nok antage, at resultatet havde set lidt anderledes ud, hvis det var 46.000 danske mænd, der var blev spurgt. Men hvorfor Armenien og Barbados som henholdsvis nummer 1 og 2? Jo, mon ikke Kim Kardashian og Rihanna har spillet en rolle her?

ANNONCE
Del

Seneste nyt