Magasinet M!

Kylie Jenner har lavet en rap-sang - og det er lige så forfærdeligt som det lyder

Endnu en gang er det lykkedes et medlem af Kardashian/Jenner-klanen at diske op med noget, der med sikkerhed gør familien rig, men alligevel er lort. Hør Kylie Jenners nye og forfærdelige rap-sang her.

Kylie Jenner har lavet en rap-sang - og det er lige så forfærdeligt som det lyder

Kardashian/Jenner-klanen er, som alle jo ved, kendte for deres mange "talenter". Så som: At råbe og skrige som børn, at lave børn, at lave mærkeligt kluns med huller i, at lave parfume-serier, at gifte sig og blive skilt igen efter 72 dage (Kim Kardashian og Kris Humphries) og vigtigst af alt at tage nøgen-selfies med dertilhørende 'duck face'.

Og lur os, om ikke et af dens medlemmer viser et nyt og hidtil uset "talent" frem for offentligheden. Hvad kan det mon være? Jo, det er såmænd en rap-sang af selveste Kylie Jenner. Den 18-årige Kardashian er jo skøn. Og gid hendes nyeste sang var lige så skøn, for lad det være sagt med det samme: Det er den absolut ikke!

Sangen hedder Beautiful Day og er sandt at sige ikke kun Kylie Jenners sang, men også rapperen Lil Yachtys. Jenner "rapper" ind over den i flere meget lange sekunder. Rap, der gør din dag alt andet en 'beautiful'. Det er ét stort synthesizer- og autotune-mareridt. Alligevel er du nødt til selv at høre den med dine egne to ører - bare for at fatte, hvor rædderlig den egentlig er.

Hør helvedes-rappen fra den unge Jenner i videoen herover. For at at få dig på andre tanker, slutter vi lige af med et bare sprøde billeder fra Kylies Instagram-profil.

 

@sashasamsonova

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den 10. Maj 2016 kl. 3:10 PDT

 

Almost summer.. Trying on swimsuits and I fell in love with this @portobrazil one ? #Portobrazil #Summercoming #KylieinBrazil

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den 7. Maj 2016 kl. 8:12 PDT

 

Shooting Kendall&Kylie swim for TopShop. Coming soooon ?

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den 27. Apr 2016 kl. 11:13 PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt