Magasinet M!

Lader kæresten knalde hvem hun vil - han skal selv være tro

Man hører ofte om åbne forhold. Men forhold, hvor det kun er den ene, der må knalde uden om, lyder en anelse mere vanvittigt.

Lader kæresten knalde hvem hun vil - han skal selv være tro

Det er nok ikke mange forhold, der kunne holde til, at den ene hele tiden bliver ved med at bolle udenom. 

Men for det engelske par Beatrice Gibbs på 22 og Adam Gillet på 27, så er det lige præcis den ordning parret har kørende. Hun må gerne bolle udenom så meget hun vil, mens han skal forblive trofast og lade være med at hoppe i kanen med andre kvinder, det skriver den engelske avis The Sun.

Et noget ulige forhold vil de fleste nok mene, men for parret så giver det god mening, fortæller Beatrice til avisen. 

ANNONCE

- Jeg elsker Adam, men jeg var ikke klar til at slå mig ned og binde mig til bare én mand. Så jeg sagde til ham, at jeg blev nødt til at slå op med ham, så jeg ikke var utro.

Da hun foreslog det, så var Adam Gillet mere løsningsorienteret, end de fleste nok ville være klar til at være. 

- Han var helt knust og foreslog, at vi forblev sammen, men jeg kunne så have sex med andre, så længe jeg fortalte ham med hvem og hvornår, siger Beatrice Gibbs.

- Det er den perfekte situation. Jeg har en kæreste, men jeg får også lov til at have det sjovt med andre mænd, når jeg har lyst.

"Jeg er glad for, hun har det sjovt"

Selvom arrangementet kan virke ret underligt for de fleste, så har Adam Gillet vænnet sig til, at kæresten sover ude, og derefter kommer hjem ham.

- Jeg holder af Beatrice og jeg ville ikke miste hende. Jeg er glad for, at hun kan have det sjovt. Vi besluttede, at det er den bedste måde for at få vores forhold til at gå fremad, så jeg har vænnet mig til det. Jeg er ikke interesseret i at jagte andre kvinder, og jeg ved, at Beatrice ikke ville kunne lide det.

Parret har været sammen i to år, og Beatrice har det sidste halvandet år været sammen med fem andre mænd. Den ene af de mænd ser hun fast hvert 14. dag.

Men for Beatrice er det helt udelukket, at Adam på et tidspunkt får lov til at lave det samme nummer.

- Jeg ville ikke kunne klare, hvis han gjorde det samme mod mig og var sammen med en anden pige. Jeg ville hade det.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE