Magasinet M!

Læge advarer: Lad være med at inhalere kondomer, drenge

Ja, du læste rigtigt. Lad være med at udfordre hinanden i den farlige leg...

Endnu en bizar, og farlig, trend florerer lige nu på nettet. Folk gør mærkelige ting, men det her, det er helt forkert, og vi stiller os selv spørgsmålet, hvorfor? Måske husker I også historien vi bragte om kvinder, som støvsugede deres underliv i menstruationsperioder for at undgå at bløde så meget. Det blev selvfølgelig ikke opfordret til, men nu er det altså mændende tur til at gøre dumme ting. 

Læs også: Sygeplejerske opfordrer kvinder til at lade være med at suge deres underliv i menstruationsperioder

Denne gang handler det om kondomer. Kondomer i sig selv er jo fredelige nok, når de sidder et bestemt sted, og bliver brugt til et bestemt formål, men når de skal suges ind igennem næsen, for at blive trukket ud igen igennem munden, ja, så er de faktisk ikke så fredelige mere. Kondom-udfordringen går altså ud på, at man skal snuse et kondom ind igennem næsen, for herefter at rive det ud igennem munden. Men, hvorfor? Er det virkelig nødvendigt at sige, at det aldrig har været en god idé?

Men, det er åbenbart nødvendigt at vise, og fortælle forældre om de trends, som florerer på nettet, for de har det med at kopiere og udføre dem - for at udfordre hinanden. 

Læger verden over advarer nu alle imod at tage del i kondom-udfordringen, både fordi det er åndsvagt men også fordi det i værste tilfælde kan lukke luftvejene. Og der stopper legen. Udover at være ekstremt farligt, så kan gummi også skabe en allergisk reaktion, og hvor pinligt ville det ikke være at tage på skadestuen med en kondom i næsen sammen med en allergisk reaktion? Bare lad være.

Prøv at tænk sig at have brugt mere end fem år på at læse til læge for herefter at skulle sidde og fortælle folk, at man ikke må inhalere kondomer...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE