Magasinet M!

Lækket Star Wars-concept art afslører, at Rise of Skywalker tidligere havde en vildere slutning

Måske uden så mange plothuller?

Spoilers, hvis du ikke har set Rise of Skywalker!

Rise of Skywalker afsluttede den nye trilogi, og folk er en smule splittede over, hvad de skal synes - anmelderne giver filmen den dårligste score for en Star Wars-film nogensinde, mens fans alligevel har plads i hjertet til den på trods af en god solid håndfuld plothuller.

Men med de forskellige instruktørskift og diverse retninger, som trilogien efterhånden blev skudt i - så har der faktisk været en slutning, som lagde sig mere op af Last Jedi.

Sådan ser det ud via en række lækkede concept art-billeder, som viser en anden slutning. 

Colin Treverrow (instruktøren på Last Jedi) fik sin manuskript lækket i sidste uge - og sammen med de nye billeder, så kunne finalen have set meget anderledes ud, hvis han ikke gik fra instruktørstolen i 2017 på grund af kreative uenigheder.

Den skulle oprindeligt hedde Star Wars: Duel of the Fates.

Det lækkede manuskript putter mere fokus på Kylo Ren end Kejser Palpatine. Palpatine bliver nævnt, men han skulle måske slet ikke have været vist i filmen,

Vi snakker gyldne øjeblikke såsom at Finn og Poe stjæler en fucking Star Destroyer helt op til at Kylo Ren kæmper mod Darth Vader i, hvad der må formodes at være en drømmesekvens. 

 Og slutningen?

Den bygger på, at det var Kylo Ren, som slog Reys forældre ihjel - og at hun bare er Rey, ikke noget Palpatine-fis. 

'Spøgelserne' af Luke, Obi-Wan og Yoda hjælper alle Rey i hendes endelige kamp mod Kylo Ren - de forsøger at få ham vendt tilbage til lyset, men svigter. Han bliver dræbt. 

Det lyder egentlig ret vildt?

Og tjek så lige de lækkede billeder herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce