Magasinet M!

Lækre modeller på det hvide lærred

Nogle modeller tror, det også er nok at se godt ud på det hvide lærred. Det er ikke helt korrekt. Se her.

Lækre modeller på det hvide lærred
Gisele Bündchen
Den brasilianske model Gisele Bündchen er verdens p.t. mest succesfulde model med en årlig indtjening på 150 millioner kr - og det, bare for at være lækker. Privat dater hun den amerikanske football-stjerne Tom Brady. Men det er åbentbart ikke nok for gudinden Gisele, for i 2004 spillede hun med i den amerikanske version af den franske action/komedie 'Taxi'. Ingen tvivl om, at hun er møglækker i filmen, men nøj, hvor var det en fæl præstation. Og film.

Filmkarriere: Taxi (2004), The Devil Wears Prada (2006)

Succesbarometer: 1/10
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Cindy Crawford
En af verdens allerstørste og mest succesrige modeller! Cindy Crawford førte an, da begrebet 'supermodeller' opstod i start 90'erne. Derfor var det alle fyres vådeste drøm, der gik i opfyldelse, da den kære Cindy sagde ja til at medvirke i action-spillefilmen 'Fair Game' fra 1995 over for en svineheldig William Baldwin, der ovenikøbet får lov at smage på den smukke models bryster i filmens sexscene. Desværre er den scene også det eneste positive, der er at sige om filmen. 'Fair Game' var et tydeligt bevis på, at en succesfuld model ikke er ensbetydende med en dygtig skuespiller.

Filmkarriere: Fair Game (1995)

Succesbarometer: 2/10
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Estella Warren
Succesfuld model, der fik sin gennembrudsrolle med Til Burtons re-make af 'Planet of The Apes' over for Mark Wahlberg i 2001. Samme år formåede hun at medvirke i 'Driven' med selveste Sly. Førstnævnte film var ganske hæderlig, mens sidstnævnte stank noget så fælt. Siden har Estella Warren spillet med i diverse, mindre kendte film, og opnåede aldrig at blive anerkendt som skuespiller grundet et tydeligt manglende talent.

Filmkarriere: Planet og The Apes (2001), Driven (2001)

Succesbarometer: 3/10
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Heidi Klum
Den tyske tidligere topmodel, er ud over at være kendt for at date Seal og føde en masse børn, også en ganske habil skuespillerinde , der formår at tage pis på sig selv, hvilket hun beviste i komedieserien Spin City. Men hun er nu bedst til at spille sig selv, hvilket hendes imponerende filmografi viser.

Filmkarriere: Spin City (1998), m.m.

Succesbarometer
: 4/10
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Helena Christensen
Verdens lækreste model - set med danske øjne. Smækre Helena tog hele verden med storm, da hun medvirkede, nøgen, i Chris Isaaks musikvideo, 'Wicked Game'. Straks derefter blev hun en del af eliten blandt 90'ernes supermodeller, som også indebar bl.a. Cindy Crawford og Claudia Schiffer. I 2005 medvirkede Helena i den danske film Allegro og havde ligeledes en rolle i Julefrokosten fra 2009.  

Filmkarriere:
Allegro (2005), Julefrokosten (2009)

Succesbarometer: 4/10
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Adriana Lima
Egentlig skuespillerkarriere har hun jo ikke, men vi bruger alle undskyldninger for at bringe billeder af den brasilianske godte her på siden. I 2008 havde hun en mindre rolle i tv-serien Ugly Betty - som sig selv. Og selv den rolle kunne hun ikke spille overbevisende. Men vi kan altså ikke være alt for hårde over for denne lækkerbisken, når det kommer til bedømmelsen af hendes "skuespillerkarriere".

Filmkarriere: Ugly Betty (2008)

Succesbarometer
: 5/10
 
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Elle McPherson
Den australske tidligere supermodel går også under navnet 'The Body', og hvis man har set filmen 'Sirens', hvor hun spiller over for Hugh Grant, forstår man godt hvorfor. Da den skønne Elle ikke er bange for smide klunset, kan alle se, hvorfor hun har gjort sig fortjent til det navn. Hun tog eftersigende 10 kg på til rollen. 10 kg som udelukkende har sat sig på brysterne. Sådan næsten da. Siden spillede hun med i floppet Batman & Robin fra 1997 og havde desuden en mindre rolle i Venner, som Joeys lækre roommate.

Filmkarriere:
Sirens (1993), Batman & Robin (1997), Venner, m.m.

Succesbarometer:
6/10
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Rebecca Romijn
Rebecca Romijn startede sin karriere som model som 19-årig, hvor hun blandt andet har optrådt på coveret af Sports Illustrated og gået catwalk for Victoria's Secrets. Hun fik sin første rolle i tv-serien Venner, hvor hun spillede den lækre pige med det meget klamme hjem. I 2000 fik hun så sin første store spillefilmsrolle som Mystique i den første X-men film. En rolle hun har gentaget med succes  i de efterfølgende 2 film og har derudover spillet masser af roller i forskellige tv-serier og film.

  
Filmkarriere:
X-Men 1-3 (2000 - 2006) , Ugly Betty, m.m.

Succesbarometer
: 8/10
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Milla Jovovich
Den ukrainske supermodel fik sit gennembrud på det hvide lærred med sci-fi/actionfilmen 'The Fitfth Element', som er instrueret af hendes daværende mand, Luc Besson. Siden da har Milla spillet hovedrollen i masser af store hollywoodproduktioner, men er nok mest kendt for at spille Alice i 'Resident Evil'-filmene.

Filmkarriere: 5th Element (1997), Joan of Arc (1999), Resident Evil (2002 - 2010)

Succesbarometer: 9/10
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Cameron Diaz
Cameron Diaz slog igennem med komedien 'The Mask' fra 1994, hvor hun spiller over for en splitterragende sindssyg Jim Carrey. Siden da er det blevet til 38 større og mindre filmroller, blandt andet som Charlie's Angel og Fiona i Shrek-filmene. Til sommer er hun aktuel over for Tom Cruise i action/komedien 'Knight and Day'. Cameron Diaz er i dag en af Hollywoods allerstørste (og lækreste) kvindelige stjerner.

Filmkarriere:
The Mask (1994), Charlies Angel's (2000 & 2003), Shrek og mange fl.

Succesbarometer
: 10/10
ANNONCE
Lækre modeller på det hvide lærred
Rosie Huntington-Whiteley
Skønheden med det noget kringlede efternavn Huntington-Whiteley hedder Rosie til fornavn og kommer oprindeligt fra England. Hun er den ældste i søskendeflok på 3 og blev født i byen Devon i 1987, hvilket efter vores beregninger gør hende 23 somre gammel. Hun har overtaget Megan Fox' rolle i Transformers 3. Til stor ærgelse for M!s læsere, der kommer til at savne Megan Fox.

Filmkarriere: Transformers 3 (2011)

Succesbarometer:
For tidligt at sige
ANNONCE
Del

Seneste nyt