Magasinet M!

Lækre politikere vi ville ønske var danske

Glem Helle Thorning og Johanne Schmidt og den danske valgkamp for en stund. Her serverer vi 10 af verdens lækreste politikere. Der er både MILFs og de lidt yngre af slagsen at savle over. Velbekomme!

Lækre politikere vi ville ønske var danske
Alina Kabaeva

Nationalitet: Russer
Alder: 32
Parti: Det Forenede Rusland

Ja, okay. Den smukke og slanke russer (der oprindeligt er født i Usbekistan) stoppede godt nok i politik i 2014, men det er vi ligeglade med, for hun er lækker. Kabaeva har ikke kun budt ind med lovforslag. Faktisk har hun vundet to olympiske guldmedaljer som rytmegymnast, så mon ikke hun kan en ting eller go med sin kurvede og elastiske krop? I dag er hun dog væk fra gymnastikken og fungerer nu som bestyrelsesformand i sammenslutningen af russiske medier, National Media Group.

Værdier/mærkesager: Styrkelse af militæret, kontrol med massemedierne og indskrænkelse af homoseksuelles rettigheder.

Bonusinfo: Hun er kæreste med Ruslands ukronede (bjørne)konge, herskeren over dem alle - Vladimir Putin. Så hold nallerne fra hende!

ANNONCE
Lækre politikere vi ville ønske var danske
Angela Gerekou

Nationalitet: Græker
Alder: 56
Parti: Nyt Demokrati

Der kan næppe være to meninger om, at den græske politiker og viceminister for kultur, sport og turisme, Angela Gerekou, er en vaskeægte MILF (Mom I'd Like to Fuck, red.). Og hvis der er noget, vi kan li', så er det MILFs. Og hende her har oven i købet en del talenter at dele ud af. Foruden hendes politiske karriere, der begyndte for mere end 10 år siden, er hun uddannet arkitekt og skuespiller og kan desuden gøre sig i sang og dans, hvis det skulle være. Amen, kan det blive meget bedre?

Værdier/mærkesager: Fokus påøget turisme, kæmper for ligestilling, børn og unges rettigheder og særligt sårbare grupper i samfundet.

Bonusinfo: Havde en rolle i musicalfilmen Acropole fra 1996, der handler om det berømte, græske teater Akropol i 1950'erne og 60'erne.

ANNONCE
Lækre politikere vi ville ønske var danske
Eva Kaili

Nationalitet: Græker
Alder: 36
Parti: Den Panhellenske Socialistiske Bevægelse (PASOK)

Jeps! I skal ikke snydes for endnu en græsk gudinde af en politiker. Og hende her kunne man for vores skyld godt udødeligegøre i form af en statue. Eva Kaili har udstyret under hagen helt på plads, ligesom de smalle øjne også kan et eller andet. Men det er muligvis mellem ørerne, hun er allerbedst udrustet, da hun har en uddannelse internationale forhold, elektroingeniørskab og arkitektur. Derudover har græske seere af nyhedskanalen Mega Channel været så heldige i en årrække at få serveret friske historier af hende.

Værdier/mærkesager: Uddannelse, økonomisk støtte til de svageste og national forsvarssikkerhed

Bonusinfo: Kloge Kaili arbejder på en ph.d. i International Politisk Økonomi. Knap så ophidsende som hendes udseende.

ANNONCE
Lækre politikere vi ville ønske var danske
Gabriela Cuevas

Nationalitet: Mexicaner
Alder: 36
Parti: Det Nationale Aktions Parti

Det er ikke meget vi kan sige, om denne herlige mexicaner, som har været politisk aktiv siden 1994. Ingen skandaler, og ingen betagende bedrifter dukker op på hendes politiske og personlige CV. Men det er også ligegyldigt alt sammen. Vi lader bare kæberne falde, mens billedet af den monsterlækre politiker taler til os med sit helt eget klare sprog, som ikke behøver en mexicansk tolk til at oversætte.

Værdier: Imod statsfinansierede aborter

Bonusinfo: Droppede ud af sit bachelorstudie i politisk videnskab for at søge den politiske lykke i Det Nationale Aktions Parti.

ANNONCE
Lækre politikere vi ville ønske var danske
Maria Carfagna

Nationalitet: Italiener
Alder: 39
Parti: Forza Italia

Denne labre italiener hævder, at hun er antifeminist. Og det kan vi for så vidt godt leve med, når hun er så dejlig, som hun er. Maria Carfagna er minister for Lige Muligheder i Italien og har været i politik siden 2004. Men det er ikke hendes politiske karriere, der gør hende mest spændende. Tværtimod. I 90'erne og begyndelsen af 00'erne var hun nøgenmodel og showdanser, så hun ved nok, hvordan man flirter med kameraet og ryster en røv.

Værdier/mærkesager: Imod gadeprostitution og homoseksuelle vielser.

Bonusinfo: Blev nummer seks ved Miss Italy i 1997, og blev af det store, amerikanske magasin Maxim kåret til verdens frækkeste politiker i 2009.

ANNONCE
Lækre politikere vi ville ønske var danske
Orly Levy

Nationalitet: Israeler
Alder: 41
Parti: Yisrael Beiteinu

Ikke et ord om Israel-Palæstina-konflikten her, selv om den barmfagre brunette og toppolitiker Orly Levy kommer fra Israel og er ordfører i Israels svar på Folketinget, Knesset. I stedet er det værd at notere sig, at Levy er tidligere model og TV-vært. Og det kan næppe overraske nogen med det glatte ansigt, hun render rundt med. Desuden er hun uddannet jurist. Hendes politiske karriere begyndte for cirka seks år siden og stopper ikke foreløbig, da hun blev genvalgt til Knesset i 2015.

Værdier/mærkesager: Kæmper for børns rettigheder

Bonusinfo: Hun har aftjent værepligt i det Israelske Luftvåben. Hård tøs!

ANNONCE
Lækre politikere vi ville ønske var danske
Elizabeth Halseth

Nationalitet: Amerikaner
Alder: 32
Parti: Republikaner

Egentlig har Elizabeth Halseth ikke været aktiv i politik siden 2012, og karrieren varede blot to år i senatet. Årsagen er, at hun som enlig mor ville give sig mere tid til sine tre små børn. Men praktisk talt tæller hendes tilstedeværelse på denne liste jo alligevel, fordi hun har været politiker. Ud over at diskutere politik i byrådet i Nevada har Halseth da også været på forsiden af amerikanske Maxim, hvor hun optrådte i bikini. Og man forstår godt, hvorformagasinet gjorde plads til den nu forhenværende politiker. Mums!

Værdier/mærkesager: Vides ikke. Men sikkert noget med fokus på enlige mødre.

Bonusinfo: Hun var angiveligt eksmanden Daniel Halseth utro, hvilket fik ham til at ansøge om skilsmisse.

ANNONCE
Lækre politikere vi ville ønske var danske
Eunice Olsen

Nationalitet: Singaporeaner
Alder: 37
Parti: Intet (Nomineret Medlem af Parlamentet i Singapore)

Den smukke model, skuespiller og TV-vært Eunice Olsen kan andet end at underholde offentligheden med sit kønne ansigt, stramme krop og søde smil. Egentlig er hun inden for politisk videnskab og filosofi. Og så har hun altid kæmpet for de svageste i samfundet - hvor smukt. Som frivillig har hun blandt andet arbejdet på kvindehjemmet Toa Payoh og Røde Kors i Singapore. Slå den, facere på Strøget.

Værdier/mærkesager: Offentlig transport til handicappede og lovgivning mod børnesexturisme

Bonusinfo: Blev kåret til Miss Singapore Universe i 2000

ANNONCE
Lækre politikere vi ville ønske var danske
Luciana León

Nationalitet: Peruvianer
Alder: 37
Parti: American Popular Revolutionary Alliance

Denne blonde politiker fra Peru er så hot, at hun kan spise lava uden at brænde sig. Argh, okay. Det er måske en overdrivelse. Men lækre León er i hvert fald så hot, at hun af det spanske medie '20 Minutos' er blevet kåret til den smukkeste politiker i verden i 2009. León er uddannet jurist og har en kandidatgrad i styrelse og offentlig politik. Hun gik allerede ind i politik som 14-årig for, da hun blev en del af American Popular Revolutionary Alliances ungdomsparty.

Værdier/mærkesager: Vil fremme sport og idræt i Peru og fokuserer på at få unge gennem uddannelser og i arbejde.

Bonusinfo: Var i 2008 indblandet i en stor olieskandale i Peru, hvor hun angiveligt skulle have udnyttet sin politiske position til økonomisk at hjælpe et oliefirma med at vinde kunder.

ANNONCE
Lækre politikere vi ville ønske var danske
Anna-Maria Galojan

Nationalitet: Ester
Alder: 33
Parti: Det Estiske Reform Parti

De lyse lokker, mørkebrune øjne og smalle dukkesmil vidner om en artig og troværdig pige, der nok ved, hvordan man får folk til at lytte til og sluge et politisk budskab. Men der er mere end det smukke ydre ved Anna-Maria Galojan. For selv om hun med en 15 år lang politisk karriere og en bachelor i statskundskab bag sig tilmed er godt uddannet, er den estiske politiker en værre rod, der ikke er til at stole på. I 2011 blev hun nemlig dømt til næsten to års fængsel for økonomisk svindel. Det skete, efter hun som chef for Europa Bevægelsen Estland i 2007 snuppede, hvad der svarer til 450.000 danske kroner fra 'klubkassen' og brugte dem på tøj, sko og smykker.

Værdier/mærkesager: Svindel og humbug, sandsynligvis...

Bonusinfo: Var i 2009 på forsiden af den estiske udgave af Playboy.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE