Magasinet M!

Lærke M. Blendstrup - Idols

Så er det sket igen. En ny-berømt betaler prisen for sine fejl tidligere i livet! Hvad et digitalkamera dog ikke kan føre til! NU MED EN SLAGS BILLEDER!

"De vil så gerne være kendte". Sådan hed et slogan for et par år siden. Dengang var det for Hydro-Texaco. I dag passer det på de fleste unge mennesker. Alle vil gerne bade sig i stjernestøv og champagne. Men hvad med fortiden? Er der skeletter i skabet?
Lærke M. Blendstrup - Idols
I Idols på TV3 har man kunne følge Lærke Michala Blendstrup fra Randers udfolde sig på scenen. En ung, smuk, udadtil stilfærdig og sikkert meget talentfuld pige, men også hun har en fortid med pletter. En fortid, hvor en veninde og et digitalkamera har spillet en væsentlig rolle.

Lidt facts bl.a. ifølge TV3:

 • Alder: 17 år.

 • Uddannelse: Går på Paderup Gymnasium - 1A.

 • Hobby: Musik og dans.

 • Yndlingsfilm: The Green Mile.

 • Vildeste oplevelse: At komme med i Idols.

 • Bedste side: Imødekommende, smilende, gode humør.

 • Fremtidsdrøm: At komme frem som sangerinde.

  Fremtidsdrømmen burde hun nok have haft i baghovedet inden knipseriet begyndte. Denne fejl forsøger Lærkes storebror at rette op på. I
  Desværre er billederne af Lærke blevet fjernet Tirsdag d. 28/10 kl. 15.40 på opfordring fra Kriminalpolitiet i Randers (Jørgen Jensen), på trods af at der stadig var over otte timer tilbage af den frist vi javde fået stillet. Lærke vil stadig gerne være kendt, dog vil hun ikke acceptere den dårlige side af, at være en kendis.

  Man må da håbe, at Lærke har lært noget af episoden...

  Breve til redaktionen hvori der anmodes om tilsendelse af billederne vil blive ignoreret. Ellers kunne vi ikke lave andet end at besvare mails..
ANNONCE
Del

Seneste nyt