Magasinet M!

Læserhistorie fra en M!-læser: Tinderdate og bilsex var lige ved at gøre pinligheden total

Ernst troede, at han havde skudt papegøjen, da et tilfældig Tindermatch var kåd og frisk på leg på bagsædet. Men hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det det typisk også.

Læserhistorie fra en M!-læser: Tinderdate og bilsex var lige ved at gøre pinligheden total

M! modtog denne historie fra en læser, som mente, at andre skulle have fornøjelsen af at grine af hans uheld. 

Vi er enige.

 

- Jeg fik et Tindermatch en aften - omkring kl 20. Jeg var i byen med makkerne på den lokale beværtning, og forude lå ikke nogen umiddelbar vild aften. Det var søndag, og byens eneste pub lukkede klokken 22. På billederne var hun en 6-7'er, og hun virkede meget sød. Vi startede med at skrive lidt sammen, og hurtigt blev det flirtende. Det eskalerede hurtigt, og da hun kun boede omkring 30 km fra mig, kom vi hurtigt til den konklusion, at det var en god idé at mødes til en god omgang bilsex. Det skal lige nævnes, at hun var i byen med sine veninder på daværende tidspunkt, så hun var godt fuld og kærlig - oddsene var derfor alt andet end imod mig.

Det blev midnat, og hun skrev, at jeg skulle komme, når hun gav besked, da hun skulle med sine veninder og sætte en ven af i en anden by. Dette passede meget fint, da mine forældre næsten lige var gået til ro, og de selvfølgelig ikke skulle vide, at jeg smuttede med bilen om natten. Jeg ventede i hvad der føltes som en uendelighed. Så længe, at jeg sågar troede, at hun havde droppet det - men så kom snappen. "Kør nu - glæder mig". Så var det sgu nu!

Jeg nærmest fløj ud i bilen, som jeg længe inden havde forvarmet, så jeg skulle slippe for at fjerne is fra ruderne, og derved spare tid, så jeg kunne drøne direkte derhen. Under turen holdte hun mig opdateret med frække snaps, og jo længere der gik, jo mere klar blev jeg.

Jeg ankom endelig til aftalte sted. Her sad jeg i omkring 10 minutters tid, indtil hun kom ud fra sin lejlighed. Jeg kunne se i bilens lyskegler, at det ikke helt lignede det, jeg havde set på Tinder - men jeg kunne ikke køre hjem uden... ja, I ved - og det ville da være synd for tøsen... Alle undskyldninger til side - jeg var fucking ligeglad og fucking liderlig.

Hun kom ind i bilen, og vi snakkede lidt mens vi kørte rundt og ledte efter et sted vi kunne være i fred. Vi kom hurtigt ud af byen, og hun foreslog en parkeringsplads ved en kirkegård - fedt! Jeg stansede bilen, og inden jeg nåede at tænke mig om, var hun nærmest ovenpå mig.

Nemt nok alligevel.

Bilen lod jeg stå med tænding på, så vi ikke skulle komme til at fryse. Det var trods alt -3 grader udenfor. Det hele kørte bare, og hun nød alt, hvad jeg gjorde ved hende. Jeg blev krediteret med skrig og kradsemærker i store mængder. Det var forresten første gang jeg har haft bilsex, så det var fandme ubekvemt og akavet det hele.

Men så - midt i det hele - begyndte bilen at sige en underlig lyd. Vinduesviskeren kørte en gang frem og tilbage - herefter slukkede alt lys i bilen. FUCK! Batteriet er fandme dødt!

"Nå, fuck det, lad os blive færdige", blev vi enige om - vi var jo godt i gang. Hun kom, men det gjorde jeg desværre ikke. Ikke alene af den grund, at jeg er utrolig dårlig til kondomer, men også det, at hun pludselig blev meget træt og fik voldsom kvalme. Hun fik lidt tid til at komme til tøjlerne igen, men hver gang vi prøvede, så fik hun kvalme, så vi måtte til sidst stoppe og tage tøj på, så tøsen kunne komme hjem og komme til sig selv.

Men så kom problemet - bilen!

Som gammel gokartkører og indehaver af venner med utroligt upålidelige biler, så kendte jeg til skubbe-metoden. (Frigear, slip håndbremse, skub, sæt i gear og gi gas) Hun var med på idéen, for jeg skulle fandme ikke have fat i Falck eller Dansk Autohjælp. Bare tænk på regningen og ikke mindst akavetheden! Vi fik hurtigt tøj på og ryddet op i bilen, hvorefter vi fik bilen i stilling på parkeringspladsen. Jeg talte ned fra tre, og på "NU" skubbede vi alt hvad vi kunne. Vi fik bilen igang på 1. forsøg, og jeg var ekstatisk. Nu kunne jeg endelig se frem til at komme hjem i min seng.

Turen hjem til hende var meget stille. Jeg fik sat hende af, og åbnet samtlige vinduer i bilen, inden jeg ellers kørte de 40 km hjemad.

Hvad har vi lært? Tinder-hookups er ok - men glem ikke at slukke for tændingen!

- Ernst

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE