Magasinet M!

Lamborghini smadrer rekorden på Nürburgring - se den nervepirrende omgang

Den nye Lamborghini Huracan Performante har sat ild til asfalten i Det Grønne Helvede, og asken blæser tilbage lige i hovedet på Porsche. Der er en ny konge i klassen.

Lamborghini smadrer rekorden på Nürburgring - se den nervepirrende omgang

thesublieutenant"Jeg må ikke kontakte sikkerhedsvagterne i det storcenter, jeg arbejder i, eller ringe til politiet uden min chefs godkendelse. Forestil dig, at jeg bliver holdt op af en mand med pistol i min butik. Så skulle jeg ringe til min chef og fortælle ham, at jeg var blevet røvet, og spørge om lov til, om jeg ikke nok godt måtte ringe til politiet."

bromley2"Hvis mikrobølgeovnen og printeren kører på samme tid slår det hovedafbryderen fra, som kun ledelsen kan fikse. Så når nogen bruger mikrobølgeovnen, SKAL de råbe 'MIKROBØLGEOVN!', så ingen bruger printeren."

suzzhuzz"Du kan færdiggøre dit arbejde til tiden, du kan stemple ind og ud til tiden? alle er ligeglade? De, der får ros, er de folk, som arbejder sent. Og grunden til, at de arbejder sent, er, at de ikke kan færdiggøre deres arbejde til tiden. Men det er helt fint. Bob arbejder sent og trækker det helt store læs for firmaet? NEJ! Fuck dig!... Bob arbejder sent, fordi han ikke kan fikse én eneste stavefejl i løbet af fire fucking dage."

razlplaz"Hvis to forskellige snacks falder ned fra hylden i vores snack-automat, SKAL vi sige det. Ellers vil det blive betegnet som at stjæle fra firmaet. Sidste uge fulgte en manager mig op til receptionen for at aflevere nogle cookies."

sharonthoughts"Vi må ikke grine højlydt. Min chef tror, at vi griner i al hemmelighed af hende. Og ja, det gør vi."

ANNONCE
Del

Seneste nyt