Magasinet M!

Lanceres Valentinsdag: Danny Kools signaturburger med secret sauce.

Den gamle barnestjerne ruller signaturburger ud i burgerkæde

Hvis du uden at blinke med øjnene, kan huske hvem Danny Kool er, er du uden tvivl et barn af slut 80'erne eller 90'erne, og så er der stor chance for, at denne nyhed er lige noget for dig. Ellers spørg din søster.

Manden der hittede med skarpe pigehjertesmeltende tracks som Senorita, Danny Kool og Mette (Hun er min), lige omkring årtusindeskiftet, er nemlig blevet voksen. Og iværksætter. 

I dag driver han, sammen med partneren Christoffer No, burgerkæde WeDoBurgers, der har pt. har joints i København, Aalborg og Esbjerg. Det i sig selv er ikke en stor nyhed, for WeDoBurgers har kørt med fuld ild i over tre år, og der er planer om yderligere udvidelser. 

Men vi er faldet over en nyhed på et lokalmedie, der fortæller, at Daniel Sørensen (Danny Kool), nu trækker på sin gamle stjernestatus, og lancerer en signatur-burger med en hemmelig burgerdressing, der består af hele 12 ingredienser. 

Burgeren får navnet Kool Burger, og den er tilgængelig i alle restauranterne fra i morgen, den 14. februar. 

Danny Kool lancerer en signatur-burger med hjemmelavet secret sauce på valentinsdag(!) Det er sgu baws. Mon ikke din senorita derhjemme, er klar på sådan en omgang? 

ANNONCE
Nærmeste WeDoBurgers

Findes her. 

Del

Seneste nyt