Magasinet M!

Landsholdets nye VM-trøje er en hyldest til '92

De nye landsholdstrøjer er landet

Præstationen fra EM '92 står stadig som en stjerne på den danske fodboldhimmel, og når det danske landshold i år - 30 år efter '92 - skal forsøge at trække arven videre i årets VM-slutrunde, bliver det med inspiration fra '92-trøjen. 

Hummel, der igen er Herrelandsholdets tøjsponsor, understreger dog, at inspirationen til trøjen ikke kun skal ses som en hyldest til '92-holdet, men også som en ny epoke for det danske landshold. 

ANNONCE

"Selvom trøjen er et remake af 92-trøjen og markerer 30-året for EM-triumfen, ønsker vi ikke kun en nostalgisk hyldest af de gamle legender. Vi skal til VM med et af de stærkeste landshold i nyere tid, og derfor er trøjen også et symbol på, at det er nu, vi skal skabe fremtidens legender. Om 20-30 år vil det forhåbentlig være de nuværende landsholdsspillere, som vi husker tilbage på med samme legendestatus, som vi gør med '92-holdet i dag", siger hummel CEO, Allan Vad Nielsen, og fortsætter:


"Vi er utrolig stolte af vores nuværende landshold og deres bedrifter både på og uden for banen. De har bevist, at vi ikke skal være bange for at drømme stort. Derfor tror vi også på, at vi kan være med til at skrive ny historie i dansk fodbold - og sammen med Herrelandsholdet drømmer vi om et VM-trofæ til december, der vil gøre trøjen til genstand for en ny generation af landsholdslegender," slutter han.


Den nye landsholdstrøje er skabt i tæt samarbejde mellem hummel og DBU, og det er noget, der vækker stor begejstring hos DBUs administrerende direktør, Jakob Jensen.


"Vi har et mål om at samle og begejstre hele Danmark, og Herrelandsholdet har flere gange gjort det de senere år og kan gøre det igen til VM om få måneder. Den nye landsholdstrøje understreger holdets store betydning og viser nutidens stjerner, som vil blive husket for deres store præstationer om 20-30 år. Vi glæder os til at se spillerne i trøjen og til at heppe dem frem til sejre ved VM-slutrunden."


Foruden den røde hjemmebanetrøje har hummel og DBU også løftet sløret for en hvid udebanetrøje og en sort tredjetrøje. Sidstnævnte bæres af spillerne i torsdagens Nations League-opgør mod Kroatien, mens hjemmebanetrøjen kommer i aktion for første gang til kampen mod Frankrig den 25. september i Parken.


De nye landsholdstrøjer er allerede nu tilgængelige på landsholdsshoppen.dk, og senere på efteråret vil hummel også lancere en ny fankollektion forud for VM-slutrunden.

ANNONCE
Hummel Legends of 22 - Hjemmebanetrøje - Landsholdets nye VM-trøje er en hyldest til '92 Hummel Legends of 22 - Hjemmebanetrøje
Hummel Legends of 22 - Udebanetrøje - Landsholdets nye VM-trøje er en hyldest til '92 Hummel Legends of 22 - Udebanetrøje
Hummel Legends of 22 - Tredjetrøje - Landsholdets nye VM-trøje er en hyldest til '92 Hummel Legends of 22 - Tredjetrøje
Del

Seneste nyt

ANNONCE