Magasinet M!

Lang eller lille fyr? Forskningen har svaret: Det vil kvinder helst knaldes af

Lang eller lille fyr? Forskningen har svaret: Det vil kvinder helst knaldes af

Normalt handler snakken mest om størrelsen. Altså, på p**ken. Og her har kvinderne en klar mening om, hvor stort - eller småt - de ønsker mandens udstyr skal være.

Men det er åbenbart heller ikke ligegyldigt for kvinderne, om de knalder med en høj eller lille fyr. Forskere ved Chapman University i Californien har derfor fundet ud af, hvem der får flest knald af de høje og lave fyre. Det skriver The Telegraph.

Og svarene fra de mere end 60.000 deltagende mænd og kvinder i undersøgelsen afslører, at de højere herrer i gennemsnit nyder tre flere knald med kvinder end deres lavere lagengymnastik-konkurrenter. 

Hvad det helt nøjagtigt vil sige at være 'høj' eller 'lav' i denne sammenhæng, giver undersøgelsen ikke noget nærmere svar på. Faktum er, du får flere knald, hvis der er noget højde på drengen.

Undersøgelsen afslører samtidig at, at kvinderne synes, at højere mænd ganske enkelt er bedre i sengen end de små starutter. Om det skyldes større smidighed, råstyrke eller udholdenhed er ikke til at sige. I hvert fald kan det et eller andet at være høj.

Derudover er det ifølge undersøgelsen vigtigt for kvinder, at der er en sammenhæng mellem deres egen og mændenes højde.

"Forskningen har gentagende gange vist, at kvinder foretrækker mænd, der er en del højere end dem selv. For de fleste kvinder er der også et krav om en vis højde hos manden, før de vil overveje at have sex med ham," siger en af forskerne bag undersøgelsen doktor David Frederick, som også er assisterende professor i psykologi på universitetet. 

Mere end halvdelen af undersøgelsens mænd og kvinder oplyste, at de i på daværende tidspunkt knaldede mere end fem forskellige partnere (dog ikke på samme tid?). Ja, så er der åbenbart 29 procent af mændene, der hævder at have jaget lange-Leif op i 14 forskellige kvinder, mens 'kun' 23 procent af kvinder kan prale med at have været sammen med 14 forskellige mænd.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce