Magasinet M!

Larsen siger Faxe til sin kondi på Veltins Arena

Den danske landsholdspiller Søren Larsen er med i ny Faxe Kondi-reklamefilm - for første gang siden Elkjær, Lerby og Laudrup er en dansk fodboldsstjerne hovedperson i reklamefilmen for den klassiske sportsdrik.

Larsen siger Faxe til sin kondi på Veltins Arena

Af: Tobias Hansen

Søndag d. 19. marts trådte Søren Larsen ind i en lille eksklusiv klub af danske fodboldstjerner. Ikke fordi han afgjorde det tyske mesterskab. Ikke fordi han blev kåret til verdens bedste fodboldspiller. Men fordi han debuterede i en ny dansk Faxe Kondi-reklame, hvor han højprofilerer sin stærke venstreskøjte.

Tidligere har verdensstjerner som Elkjær, Laudrup og Lerby skruet låget af den grønne flaske, og Søren Larsen indrømmer da også, at han er glad for at være indlemmet i Faxe Kondi-truppen:

"Jeg er stolt over at havne i et så flot selskab. Det er store navne og personligheder, og jeg håber, jeg kan gøre mig gældende blandt dem", udtaler Larsen.

Filmen, hvor Schalke-bomberen optræder i et helt hvidt adidas suit, er optaget på hjemmebanen i Gelschenkirchen og vil blive vist på de danske tv-stationer det kommende stykke tid.

Den danske landsholdsangriber viser i filmen prøver på sit imponerende venstreben, hvor han via en boldkanon hamrer helflugtere i kassen. Drømmemålet kommer til sidst i filmen, hvor Larsen - godt nok med skinnebenet - placerer læderet helt oppe i det lange hjørne.

ftp://download.jubii.dk/M/Faxekondi/Faxe%20150306.mov

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE