Magasinet M!

Laura er Ugens Instababe: Jeg er ret aktiv om natten

Den 24-årige Laura er Monster Energy Girl, og fortæller bl.a. om, hvordan prutter kan være sjove på første date.

Navn: Laura Oliveira Granja

Beskæftigelse: Model og deltids eventkoordinator

Alder: 24 år

Bopæl: Antwerp, Belgien

Instagram: laura.oliveiragranja

Snapchat: bubbbbbblebut

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@mmm.dk

ANNONCE

Laura laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med! 

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jeg er meget beæret over at være nævnt i M!, og at være valgt som Ugens Instababe. Hver dag er der millioner af ansigter på Instagram, så jeg er meget beæret over at være udvalgt.
ANNONCE

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg kan ikke stå tidligt op, og hvis jeg gør, så er jeg så gnaven! Jeg er meget mere aktiv om natten. Det kan faktisk godt ske, at hvis jeg skal lave noget modelarbejde, hvor jeg er nød til at tage et meget tidligt fly om morgenen, jamen så beslutter jeg mig for ikke at gå i seng.. 

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Min næste rejse går til Tyrkiet, mere specifikt Antalya. Jeg skal være der i en uge sammen med de 30 andre finalister fra Miss Belgium 2019. Her skal vi skyde billeder og optage noget video. 

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved, er de simple ting i livet. Det kan være at få en fantastisk middag, drikke en god vin og sove længe! Siden jeg begyndte at deltage i Miss Belgium 2019 og mit deltidsjob samt modeljobs, så har jeg sjældent tid til at sove. I weekenderne er jeg nød til at stå op kl. 7. Så jeg bliver virkelig glad, når jeg kan sove længe!
 
Det værste jeg ved er, når folk er søde overfor en, når man er sammen, men snakker grimt bag ens ryg. Det hader jeg virkelig. 
ANNONCE

Hvad er den perfekte date ifølge dig?

Den perfekte date er, når en mand virkelig viser sig at være en ægte gentleman. Han åbner bildøren for dig, tager din hånd når du skal ud etc. Han vil have, at du skal føle dig speciel, og vil derfor overraske dig med en dejlig middag derhjemme, eller på en hyggelig restaurant. Læs: IKKE McD, haha. Han vil give dig komplimenter og respekterer dig, og ikke prøve på noget som helst. Til sidst, så vil han sætte dig af derhjemme og skrive godnat i en sød besked. 

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Helt sikkert selvtillid! Der er ikke noget mere sexet end en mand, som er selvsikker uden at være arrogant

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Mænd er aller sjovest, når de prøver at imponere en, men det bare ikke virker. Som fx når man er på en date med en meget selvsikker mand, og pludselig er han usikker, sårbar og virkelig genert. Det er ret sødt, men samtidig også ret skægt.
 
Jeg var engang på date med en som var så nervøs at han slog en prut. 
ANNONCE

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er ret stolt over alt det, som jeg har opnået. Mit model job for Monster Energy og forskellige tøjbrands her i Belgien. Det er en hård verden, og jeg kom vitterligt fra ingenting. Jeg havde ingen forbindelser da jeg startede, men jeg har lært at forhandle min pris. Det er jeg ret stolt over. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt