Magasinet M!

Laura er Ugens Instababe: Jeg har ingen katte, en mand ville klæde mig bedre

Han skal hvile i sig selv, men samtidig vise en form for selvsikkerhed

Navn: Laura Marie Poulsen

Beskæftigelse: Sælger

Alder: 23 år 

Civilstatus: Single (uden katte, en mand ville klæde mig bedre)

Særlige kendetegn: Super smilende, openminded og gør tit mig selv til grin, for at få andre til at grine

Instagram: poulsen_laura

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Laura laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jeg synes, det er en ære at være iblandt alle de smukke kvinder, som er blevet valgt til at være en del af M!. Jeg har i rigtig mange år fulgt M!, og har altid synes de kvinder der var med, var de smukkeste. Så det er en stor ære for mig.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er et kæmpe naturmenneske. Jeg værdsætter naturen og den ro, den giver en. En lang gåtur ude i det fri skaber mere ro i mit hoved end noget andet. Og så er jeg faktisk stor modstander af mobiltelefoner, og det at være “online” hele tiden. Man skal huske at se livets små glæder og nyde de folk, der rent fysisk er omkring en.

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Uha, det er endnu ikke fastlagt. Jeg mangler en rejsemakker. 

Hvad er det bedste du ved, og hvad er det værste?

Det bedste jeg ved, er helt klart mad - gratis mad for at være lidt mere præcis.

Og for at skifte genre, så er det værste jeg ved alt der er negativt ladet. Mere fortjener den del ikke at blive beskrevet.

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Hvis man får lov at invitere mig på date, ville man skulle overraske mig. En tur ud og spise er positivt, så længe man kan gøre oplevelsen unik for os begge. Det er de små ting. For mig behøver det ikke koste noget at invitere mig ud. Så længe man formår at finde glæde og værdi i simple og små ting, så er jeg solgt. Har du måske nogensinde hørt om en date i måneskinnet med en enkelt flaske vin og noget frisk frugt, der er endt galt?

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Det var ikke som sådan kommentaren, men mere situationen, jeg synes var morsom. Jeg stod på Strøget i Aarhus, hvor en fyr kører forbi på et løbehjul og råber højt: “Hold nu kæft en booty”. Herefter kører han lige ind i en sikkerhedsvagt, og vælter lige så lang han var.

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Et glimt i øjet, et sødt smil, nogle fyldige underarme, humor og ikke mindst; at han ved hvad han er værd - og hvad han vil. En mand der går op i sig selv og sit liv, kan til hver en tid, få temperaturen til at stige ved mig.

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

Vi har alle været vores igennem, når det kommer til mænd og kærlighed. Jeg tror den vigtigste ting jeg har lært er, at mænd er mindst lige så sårbare som vi kvinder. Vi skal huske på, at de måske også har brug for plads eller tid. Det er ikke altid så ligetil med mænd, som vi kvinder går og tror.

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Tror det var da jeg hyggede mig på en strand med min daværende kæreste.

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er allermest stolt over mit vægttab på 30 kg, og at jeg er kommet så langt indenfor fitness og sund livsstil, som jeg er. Der er ingen i livet der baner vejen for dig, så det handler om at holde fast i sine mål og kæmpe for at nå dertil. Hvert skridt er et skridt tættere på målet.

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Når han hviler nok i sig selv til at skabe selvironi og stadig vise en form for selvsikkerhed imens.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Efter mit valg om at stille op i Wellness Fitness i 2020, så er jeg at finde på min sofa i mit stiveste søndags tøj og hygge strømper. Og, så ser jeg en god film og spiser mine proteinpandekager.

ANNONCE

Fortæl om din vådeste bytur

Det er svært, når der har været så mange, man har vel sin fortid som bartender på Crazy Daisy, men det var nok NOX-festerne dengang. For pokker det var vildt og meget vådt!

Del

Seneste nyt