M!

Lazy Lovers er knaldemaskinen der gør arbejdet for jer i sengen

Til jer, som har været kærester lige længe nok.

Lazy Lovers er knaldemaskinen der gør arbejdet for jer i sengen

Endelig er der kommet et produkt, der kan klare skærene for de mange par, som har været sammen i så lang tid, at de mangler gnisten til hinanden. Hils på Lazy Lovers - An Auto-Thrusting Hydraulic Sex Girdle.

Bæltet er et fuldautomatisk sexværktøj, der med sine mange indstillinger kan lave de knaldebevægelser, som I ikke selv orker. I kan vælge alt fra den stille og sensuelle rytme til den hårde og hurtigere 'jackhammer'-indstilling, hvor selv Kim Larsens 'Køb Bananer' er for langsom.

Med den dejlige hjælp fra Lazy Lovers, kan I nu nå alle de andre ting, der er vigtige for jeres forhold. F.eks. at indhente de usete sæsoner af jeres yndlingsserie.

Hvis du ikke allerede har gættet det, så er Lazy Lovers en parodi, der er udarbejdet af The Kloons. Det fuldautomatiske sexbælte findes desværre ikke (endnu), så I må fortsat klare ærterne på den gode, gammeldags måde.

Er I nået dertil, hvor det er svært at få gang i hende, kan du passende læse vores seneste guide til, hvordan du øger dit sexniveau her i 2017.

Se den morsomme video herunder.

Del