Magasinet M!

Lea er Ugens Instababe: jeg er vanvittig god til at bage kage

Ugens Instababe er landet!

Navn: Lea-sofie

Alder: 27 år

Beskæftigelse: Statsansat

Civilstatus: Single

Bopæl: Midtfyn

Særlige kendetegn: Jeg griner stort set altid, er virkelig flabet og elsker latterlig-dårlige far og over-grænsen jokes. Er der pepsi max, så ved du hvor du kan finde mig – og så har jeg et lidt større modermærke på min højre hånd.

Instagram: leasofiegottlob

ANNONCE
Lea er Ugens Instababe: jeg er vanvittig god til at bage kage

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Det er da vildt! Jeg havde ærligt talt, aldrig troet at jeg skulle være ”Ugens instababe” eller i det hele taget være at finde hos M! - der findes jo så mange smukke piger derude. Men jeg er selvfølgelig herre glad og smigret! Så – TAK <3

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er nul procent social og jeg hopper helt over begivenheder, hvor jeg er i centrum. Heriblandt fejring af mig selv – altså fx. min fødselsdag. Jeg sørger altid for, det ikke kan ses på min facebook og instagram. Haha. Jeg vil bare så meget hellere have opmærksomhed på en tilfældig dag, fordi et andet menneske har LYST til at give mig det og ikke bare fordi jeg fylder ét år mere. Jeg bander en del og er altid lidt too-much, så der er aldrig nogen der tror på, at jeg har gået på en kristen privatskole i 5 år og har læst bibelen – flere gange.

Hvor går din næste rejse hen?

Jeg er spontan og hamrende elendig til at planlægge mere end én uge frem – jeg aner ikke, hvor min næste rejse går hen. Time will tell!

ANNONCE
Lea er Ugens Instababe: jeg er vanvittig god til at bage kage

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Der findes SÅ mange gode ting og mennesker i mit liv, som jeg er glad og lykkelig for. Lige så vel som jeg sætter stor pris på dage uden faste gøremål, frie weekender og ja – bare kvalitet! Men min datter må helt sikkert være det bedste jeg ved. Det værste jeg ved, er folk der lyver. Jeg synes selv at jeg er ret large og open-minded. Jeg blander mig ikke i private meninger, holdninger eller gøren. Jeg har det sådan lidt – you do you. Men lyver du for mig, så er jeg cold as ice. En løgn er altid værre end sandheden.

Hvad er din yndlings TV serie, og hvorfor?

Lige for tiden er jeg fanget af ”Hit and Run” på Netflix. Men jeg tror at jeg ville vælge Prison Break! Første og eneste serie, som jeg har set mere end én gang. Jeg aner ikke hvorfor, men Wentworth Miller gør den jo især værd at se flere gange.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig? 

Jeg dater simpelthen ikke. Jeg tror aldrig, jeg har været på en ”rigtig” date, det siger mig ingenting og jeg er (tro det eller ej) egentlig meget privat anlagt. Tanken om det, synes jeg allerede er akavet. Jeg er ikke god til andres forventninger og... jeg er bare ikke til det.

ANNONCE
Lea er Ugens Instababe: jeg er vanvittig god til at bage kage

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Åh.. det ved jeg ikke! Det er typisk ik’ og det ville ikke undre nogen, at jeg kan huske alle de sjove kommentarer, når interviewet er slut. Haha.

Hvad gør en mand sexet?

For mig hænger det at være sexet meget mere sammen med en mands personlighed og egenskaber, end det hænger sammen med hans udseende. Han skal hvile i sig selv, være ærlig og loyal, have selvironi og være i stand til at kunne tage egne beslutninger. Jeg er ikke hans mor.

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Mænd er slet ikke så kompliceret.

ANNONCE
Lea er Ugens Instababe: jeg er vanvittig god til at bage kage

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Den holder jeg for mig selv.

Hvad er du allermest stolt af?

At jeg har begge mine ben plantet solidt på jorden! For et par år tilbage var jeg ikke så heldig med mit helbred og det tog sin tid at finde ud af, hvad der egentlig skete med min krop. Det kostede blod, sved og tårer – og ikke mindst frygt. Men jeg er hamrende stærk og har lært så meget om mig selv (og andre!) på min vej hertil. Jeg tabte mig herefter over 20 kg, og blev en sundere udgave af mig selv, på alle parametre. Det har virkelig krævet meget, fordi min krop var så svag. Så dét er en ting jeg er virkelig stolt af.

Hvornår er en mand sjovest?

Når han ikke selv ved det. Mænd er altid sjovest, når det kommer helt naturligt og helt inde fra hjertet.

ANNONCE
Lea er Ugens Instababe: jeg er vanvittig god til at bage kage

Hvad er du god til?

Jeg er vild til at grine og snakke – og til at få andre til at grine. Så er jeg vanvittig god til at bage kage, men altså også til at spise chokolade – især nutella. Hvis jeg skal være lidt mere seriøs.. Så er jeg god til at sætte mål og fuldføre dem og hvis jeg virkelig brænder for noget, så er det ikke til at tage fejl af!

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Der er altid gode muligheder for at finde mig på en løbetur, på min cykel eller i det lokale fitnesscenter. Hvis ikke jeg er dér, så er jeg helt sikkert på min sofa! ?

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig..”

.. været bleg for at sige min mening.

ANNONCE
Lea er Ugens Instababe: jeg er vanvittig god til at bage kage

Fortæl om din vådeste bytur

Jeg tror måske at den fedeste bytur jeg har haft, var på Spektrum! En kæmpe diskoteksfærge i Odense havn. Jeg har stadig den mest vanvittige følelse i kroppen, når jeg tænker tilbage på – eller hører sange, som blev spillet den aften. Det lyder måske ikke så fedt og man skulle nok have været der! Men det var sammen med min bedste veninde igennem 13 år – og det er altid sammen med hende, de vildeste byture opstår. Den er vel våd, når det er på en færge – ik? Haha.

ANNONCE
Lea er Ugens Instababe: jeg er vanvittig god til at bage kage
Del

Seneste nyt

Annonce