Magasinet M!

Leder du efter gaven til kvinden, der har alt?

Reklame: Artiklen indeholder reklame

Det kan sagtens være en hel sport at finde den rette gave til en, du har kær. Kvinden der har alt, er især svær at finde gave til. Det kan være helt nervepirrende at finde den rette gave, fordi du gerne vil imponere samtidig med, at du viser, at der er lagt tanke bag gaven. Selvom det kan virke som en noget nær umulig opgave, kan du sagtens finde en gave, der med sikkerhed vil falde i god jord. 

At finde den perfekte gave kræver eftertanke 

Det er helt individuelt, hvad der er en perfekt gave. Det kan være alt fra lamper til en kogebog. Selvom der er mange muligheder for at finde den perfekte gave, betyder det ikke, at det er bare sådan lige. Før du går på jagt efter en gave, kan du være nødt til at gøre dig nogle tanker om hende, som er modtageren af gaven. Du kan f.eks. spørge dig selv om følgende ting: 

  • Hvad kan hun lide at lave i sin fritid? 
  • Er hun god til at bruge penge på at forkæle sig selv? 
  • Går hun specielt meget op i noget bestemt? 
  • Bruger hun selv penge på de ting, som hun mangler?
ANNONCE

Ved at gøre dig nogle tanker om den slags, vil du få en bedre forståelse for, hvad gaven skal kunne og indeholde. Dog kan det også være relevant at overveje følgende: 

  • Hvor meget må gaven maksimalt koste? 
  • Hvilket forhold har du og hende?
ANNONCE

En uforglemmelig rejse for du og hende 

Vil du gerne give en gave til din kæreste, søster eller bedste veninde, der har alt? Hvis hun er glad for dejlige oplevelser, men til gengæld er dårlig til at bruge penge på den slags, er det oplagt at give hende en rejse for du og hende. Det er den ideelle gave til hende, der står dig nært og som du gerne vil forkæle noget ekstra. Du kan f.eks. planlægge en sommerferie for jer begge, hvor I får mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab. 

Hvis du gerne vil være førstevælger til de smukkeste rejsemål og finde den perfekte rejse, er det ikke for tidligt at gå i gang med planlægningen allerede i dag. Hvis ikke en rejse er den perfekte oplevelsesgave, kan du også overveje et wellnessophold, et museumsbesøg, en gourmetmiddag el.lign. 

En personlig og hjemmelavet gave 

Den perfekte gave skal have flere funktioner, men den må bl.a. meget gerne være personlig. Med en personlig gave kan du vise, at der ligger tanke bag, og at det ikke er en gave, som du ville kunne give til enhver person. Hvis du vil gøre det personligt, kan du lave en hjemmelavet gave. Det viser samtidig, at du er villig til at bruge noget ekstra tid på hendes gave. En god, hjemmelavet og personlig gave kunne f.eks. være: 

  • En hjemmelavet brunch bestående af alle hendes fortrukne brunchelementer
  • En fotogave der repræsenterer jeres forhold og minder
  • En hjemmelavet gavekurv med alle hendes yndlingsdrikke- og spise 
ANNONCE

En gave til hende der ikke bruger penge på sig selv 

Hvis hun er god til at bruge penge på de ting, som hun virkelig mangler, men heller ikke mere end det, kan du give hende noget, hun vil blive glad for, men som hun ikke nødvendigvis står og mangler. Det kan være rigtig mange ting, så her handler det blot om at finde det, der vil falde bedst i hendes smag. 

Du kan f.eks. gå på jagt efter noget, der vil pynte fint i hendes hjem. Hvis du kender hendes stil nogenlunde, vil det højst sandsynlig altid falde i god jord. Det er nemlig den slags, som er virkelig rart at have, men som man ikke nødvendigvis får brugt penge på selv. Hvis du vil finde på noget til hendes hjem, kunne det være oplagt med: 

ANNONCE

En anden mulighed er at give hende noget lækkert til hendes garderobe. Tøj og stil er en meget personlig og individuel ting, så det kræver igen, at du kender hendes smag godt. Til gengæld vil hun helt sikkert blive rigtig glad for en garderobeforøgelse, hvis ikke det er noget, hun normalt bruger penge på. 

En gave som hun mangler 

Hvis du vil gå meget sikkert til værks, skal du finde hende en gave, som er noget, du ved, hun mangler. Der findes mange ting, der kan være nødvendigt at have, men som er virkelig træls at bruge penge på selv. Det er derfor, at det er en helt perfekt gave. Her handler det om at lytte godt efter, når hun nævner noget, som hun mangler. Du kan også spørge hende, men det fjerner en stor del af overraskelseselementet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE