Magasinet M!

Leder du efter nyt job? Dette firma vil give dig 220.000 kroner om året for at teste sexlegetøj

Og du troede, det bedste job var at teste bacon?Hele vejen igennem livet handler det om at gribe chancen. Det handler om at træde ud at sin egen 'comfort zone' og gøre det, der gør dig allermest glad. Nemlig at teste sexlegetøj.

Okay, måske er det ikke ligefrem det, som gør dig allermest glad, men taget i betragtning, at du kan blive betalt det for det, må det alligevel ligge ret højt på listen.

Det London-baserede sexlegetøjsfirma LoveWoo leder i øjeblikket efter en professionel sexlegetøjsanmelder. Er det dig?

ANNONCE
Leder du efter nyt job? Dette firma vil give dig 220.000 kroner om året for at teste sexlegetøj

Ja, den er altså god nok. Der findes faktisk et job, der går ud på at teste sexlegetøj. Det går jo ikke, at legetøjet ikke leverer den ønskede orgasmiske oplevelse, vel?

Arbejdsområderne inkluderer at teste det sendte sexlegetøj, skrive professionelle anmeldelser, der skal fortælle om det gode, det dårlige, og hvad der kan forbedres, og så skal du selvfølgelig også komme med personlige anbefalinger.

Nemt? Det kan måske godt lyde sådan, men du skal også være habil i det tekniske hjørne. Du skal kunne optage og uploade video (med tøj på) til hjemmesiden, bruge de sociale medier og besvare eventuelle spørgsmål fra kunder.

Men smid lige et gratis fitnessmedlemsskab, fridag på din fødselsdag, sundhedsforsikring, to hjemmearbejdsdage om ugen og 220.000 kroner i løn om året oveni hatten, og så har du vel nærmest dit drømmejob?

Ja, vi ved selvfølgelig godt, at den måske er mere henvendt til kvinder, men hvorfor så ikke lige prikke damen på skulderen - for så er vi sikre på, at livet i soveværelset vil blive lidt sjovere. Nå, men hvis du (eller damen) skriver bedre end Hemmingway og altid nyder en omgang 5-mod-1, kan du/hun ansøge lige her. Deadline er den 15. september. Vi modtager gerne en 'heads-up', hvis du får hænderne i noget, der dufter af kokos. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE