Magasinet M!

Legetøjstesterne: Kærestepar har eksperimenteret med 10-Day Love Challenge

Julekalenderen du ikke skal vente til december med at åbne!Så er vi klar med runde 2 af vores panel af sexlegetøjstestere!

*Produkterne i denne artikel er sponseret af Sinful. PS. Det betyder at der testes voksenlegetøj... Be warned.

Tilbage i april ledte vi efter friske fyre, damer og par, der har lyst til at hjælpe jer og os, med at anmelde sexlegetøj.

Denne omgang har vi fået et ungt par - kvinde på 18 år og en mand på 24 år - til at teste den perfekte legetøjskasse til kæresteparret, der gerne vil skubbe grænserne og afprøve udstyr i soveværelset.

I denne omgang har de testet 10-Day Love Challenge-boksen.

ANNONCE
Legetøjstesterne: Kærestepar har eksperimenteret med 10-Day Love Challenge

Anmeldelse

Lad os starte - Kort beskrivelse af oplevelsen?

Min kæreste og jeg er lige kommet igennem de 10 dages nydelse, og vi har aldrig haft sex så mange dage i træk.

Er du ny til sexlegetøj? KØB DEN.

Erfaren med sexlegetøj? KØB DEN.

Dette produkt er helt perfekt hvis I er vilde med overraskelser og vil prøve noget nyt. Sexlegetøj er med til at holde gnisten i live i soveværelset - lige meget om i har været sammen i mange år eller ej. Det åbner op for nye muligheder, og i kommer til at opleve stimuleringer på andre måder end i evt. er vant til.

Produktet er super godt til jer som er relativt nye i sexlegetøjsverdenen, og gerne vil udforske lidt mere. Det er dog også rigtig lækkert hvis i allerede har eksperimenteret med forskellige ting, da der er en masse forskelligt indhold, som giver rig mulighed for at udvikle mere på sexlegetøjsrejsen.

For jer som er nybegyndere er det en rigtig god idé at læse beskrivelserne til hvert produkt, (som følger med i pakken, hvilket også er et kæmpe plus), og derefter prøve jer frem.

Det kan i starten virke akavet at skulle springe ud i sexlegetøj, specielt hvis man ikke er vant til det. Men I skal huske på at der hverken er rigtigt eller forkert, i skal bare finde den metode der fungerer for lige præcis jer.

ANNONCE

For os hjalp det i starten at den ene part fik bind for øjnene og ikke kunne se, hvad der foregik, og derfor kun kunne føle sig frem. Så er der ikke den intense øjenkontakt, og man kan få lov til at udforske kroppen uden at føle nogen form for akavethed.

En af de vigtigste ting ved sexlegetøj er at finde ud af hvad I kan lide, og sætte ord på hvad der fungerer, og hvad der måske ikke fungerer helt optimalt.

Grundet at denne boks har så meget forskelligt indhold, så er det super nemt at afprøve forskellige ting og finde ud af, hvad der netop fungerer. Når I først er kommet i gang med sexlegetøj, så er det simpelthen en formidabel verden, og jeg kan love jer for at sex kan blive endnu mere fantastisk, end det er i forvejen.

Der er mulighed for at udforske med forskellige former for bondage, og hvis I vil kaste sig ud i enten noget analsex, vil afprøve mere stimulering af klitoris eller hårdere erektion, så er denne pakke helt og aldeles perfekt! Alle produkterne er af rigtig god kvalitet, og er flotte at se på, hvilket også har en stor betydning for os.

Det er virkelig frækt at gå og vente på at kunne få lov at åbne den næste låge, og se hvilken overraskelse der gemmer sig derinde. Selve æsken er virkelig flot, og den pynter fint på natbordet!

Boksen er også en fantastisk mulighed hvis man vil have sex lidt oftere, for man kan på ingen måde holde fingrene fra hinanden når man først får åbnet dagens låge. Denne ”kalender” er ren luksus, og jeg mener at du og din partner bør give den et skud.

Det vil I absolut ikke fortryde!

ANNONCE

Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks

Hvad: Eksperimenterende pakke med stort udvalg af forskelligt sexlegetøj. 

Hvem: Par i alle aldre.

Husk: Tal med din partner og prøv jer frem!

Pris: 699 kroner

Køb dem her: Sinful.dk*

Del

Seneste nyt

ANNONCE