Magasinet M!

Lesley Bilgrav - Månedens Babe

Det var sgu hårde sager at være med til det skud... dirty shit! Men nogen skal jo gøre arbejdet for jer!

Ahh ja, det er hårdt arbejde at være til fotoshoots! - Lesley Bilgrav - Månedens Babe Ahh ja, det er hårdt arbejde at være til fotoshoots!
Hun sidder på altanen og nyder udsigten ud over Rådhuspladsen fra hotelværelset – i ført et frækt s/m outfit og pisk i hånden. Pigen, som på mystisk vis dukker op i diverse tv-shows, musikvideoer og senest røg ud af Big Brother grædende iført strømpesokker og trak overskrifter som ”løjet ud af Big Brother” i diverse medier.

Hvad er sandheden om dit Big Brother exit?

Jeg har en meget stor familie – og 5 af dem er halvsøskende, og så har jeg noget ved siden af, som er som en søster for mig. Big Brother afleverer et stykke papir til os, hvor der kan stå 10 nærmeste personer. Hvis der sker noget med dem, kan man blive kontaktet. Hun er én af mine allernærmeste, og jeg synes det er blevet blæst helt vildt op.

Er du ærgerlig over at være ude?

Efter jeg har set programmet og, i mine øjne, den direkte latterliggørelse af folk, så nej! Havde det været som for 10 år siden, så havde jeg nok ærgret mig mere. Det eneste, der ærgrer mig er, at jeg havde et mål om at sætte fokus på dyremishandling, og det nåede jeg ikke. Den sag vil jeg gerne gøre mere for hvis chancen byder sig!

Fortryder du den måde du kom ud af programmet på?

Jeg kan ikke rigtig fortryde det. Jeg bliver kaldt ind i skriftestolen, og får at vide der er sket en alvorlig ulykke med én af mine søskende. De kan ikke fortælle mig om hvem det er, og hvad der præcis er sket. Det er jo både heldigt, at det ikke var værre end det var, og havde jeg vidst omfanget af det, var jeg ikke taget ud.
ANNONCE
Lesley Bilgrav - Månedens Babe

Hvis der sidder nogen og tænker, hvordan kommer man i gang med sådan en karriere?

Jamen jeg blev kontaktet af et modelbureau da jeg var yngre. Og så er det vel bare gået slag i slag derfra. Jeg har ikke rigtig nogen gode råd, jeg er selv meget direkte, og det er måske den vej man skal gå? Altså være direkte og sig selv!

Hvor er du om 10 år?

Om 10 år så har jeg forhåbentlig 2 børn, et hus med min kæreste Daniel og bor langt fra København ude på landet med mine heste, grise, køer og små hunde. Frihed og natur er mere mig, end den superdulle, som man måske tror ud fra mine billeder. Jeg går på McD ligesom alle andre, og jeg er grim om morgenen ligesom alle andre.
ANNONCE

5 hurtige

Forfra eller bagfra?  Bagfra
Porsche eller Lamborghini? Lamborghini Diablo
G-streng eller hotpants? – Hotpants
Elevator eller Taxa? Taxa haha
2 fyre eller 2 piger? – 2 piger 

Skulle du sige én ting til den danske mand?

Alle fyre skal være mørkhårede!

Og have briller?

Haha, ja det må de også gerne. Mænd skal ned på jorden, og ikke være blondine mænd, prettyboys eller steroidetyper… og mange tatoveringer holder altså heller ikke.
ANNONCE
Fotograf: Christian Grüner
MakeUp: Tine Alexandra
Modeller: Lesley Bilgrav | Daniel Pedersen
Location: Hotel the Square
Redaktør: Jakob Neua Nørgaard
Hende der får alt til at ske til tiden: Zaynab K. Naji
Tøj sponsorer: www.Narremissen.dk | www.lovetoys.dk
Del

Seneste nyt

Annonce