Magasinet M!

Letterman's 5 mest bizarre interviews

I aften takker en legende af, når sidste Late Show med David Letterman som vært løber af stabelen. Og Letterman har oplevet lidt af hvert i sine 35 år som vært. Vidste du fx at Drew Barrymore har flashet sine bryster til ham?

Letterman's 5 mest bizarre interviews

JOAQUIN PHOENIX

Hvornår: 11. februar 2009

Hvorfor: Det var showet, hvor Joaquin Phoenix proklamerede, at han var færdig som skuespiller og nu ville forfølge en karriere som rapper. En ting som selvfølgelig viste sig at være en scam, men dog et forløb, som mockumentary-filmen I'm Still Here skildrede. Han havde fuldskæg, uvasket hår og bar et par ret unødvendige solbriller. Han mumlede sine svar og virkede så at sige som en meget forstyrret mand (vagabond?).

Grinene udeblev, og han reagerede aldrig, når der blev grinet af ham. Hele interviewet blev afsluttet med, at Letterman sagde: "Jeg er ked af, at du ikke kunne komme i aften, Joaquin."


MADONNA

ANNONCE

Hvornår: 31. marts 1994

Hvorfor: Sådan her præsenterede Letterman Madonna:

"Vores første gæst i aften er en verdens største stjerner. Hun har solgt mere end 80 millioner albums over de sidste 10 år, hun har medvirket i utallige film, og hun har været i seng med nogle af de største navne i underholdningsindustrien". BUM!

Det er intet under, at Madonna ikke var videre imponeret over den introduktion. Faktisk valgte hun at tage hævn ved at droppe F-ordet 14 gange og smide den ene seksuelle insinuation efter den anden og røg desuden cigar i anden halvdel af interviewet.

Letterman proklamerede, at showet ikke ville blive sendt, hvilket dog ikke var tilfældet. Faktisk endte det med at blive det bedst modtagede show det år. 

ANNONCE


FARRAH FAWCETT

Hvornår: 5. juni 1997

Hvorfor: Hun var en af 70'ernes største sexsymboler, hvilket hendes rolle i Charlie's Angels blandt andet have medvirket til. Indtil hendes besøg i Late Show i 1997 var det også det eneste, du kendte hende for (og så måske lige et meget berømt billede af Fawcett i badedragt). Men efter interviewet var den sag dog noget anderledes.

Det er næsten uundgåeligt, at Fawcett ikke var på et eller andet, for hun fortalte den ene mere wack historie efter den anden. De var lange, creepy og gav ikke mening.

Fx fortalte hun, at hun og hendes mor undgangede på samme dag, siden deres børn havde fødselsdag samme dato (what?). Men det bedste øjeblik var, da hun lige pludselig holdt pause, kiggede ud på kulissen af New York's skyskrabere i baggrunden og sagde: "Wow, jeg troede virkelig, at jeg kiggede ud af vinduet."

Fawcett sagde senere i et interview i 1999, at det var rent skuespil. Yeah right, Farrah!

ANNONCE


DREW BARRYMORE

Hvornår: 12. april 1995

Hvorfor: Dette interview var et af de sjældne, hvor det rent faktisk var Letterman's gæst, der gjorde Letterman pinlig berørt og ikke omvendt. Det var Drew Barrymore's fødselsdag, og undervejs i interviewet spurgte hun, om hun skulle danse lidt for den erfarne vært. Det resulterede i, at Barrymore sprang op på bordet, vendte ryggen til publikum og flashede sine bryster foran Letterman til værtens store forskrækkelse (hans øjne blev lige så store som te-kopper).

Det var meget svært at tro på, at det var den lille pige fra E.T., som sad i den varme stol den aften.


CRISPIN GLOVER

ANNONCE

Hvornår: 21. august 1987

Hvorfor: Der er stadig mange, der mener, at Crispin Glover, Marty McFly's far i Back to the Future, tog tykt pis på folk, da han en sommerdag i 1987 gæstede Late Night-showet. Der er så også mange, der mener, at han var godt stegt af sted på stoffer. Det var i hvert fald vanvittigt bizart.

Han var et nervevrag, der proklamerede, at han var en filmstjerne og blandt andet udfordrede Letterman i armlægning. Letterman lod Glover sidde i stolen, lige indtil Glover var tæt på at sparke værten i hovedet. Vi gad godt at vide, hvad Glover havde spist inden det besøg.

ANNONCE
Del

Seneste nyt