Magasinet M!

Leveråd fra kendte mænd

Nogle gange er det ikke nødvendigt at opfinde den dybe tallerken selv. For eksempel når det kommer til leveregler - søg inspiration i, hvad disse kendte mænd har sagt.

"Hvis du accepterer andres forventninger - særligt de negative - så vil du aldrig kunne forandre resultatet." 
Basketball-legenden Michael Jordan var aldrig for at prøve nye veje. Bare se på filmen Space Jam, der forresten stadig er en redaktions-favorit. Men det kan så diskuteres, om hans forsøg på en baseballkarriere var fornuftig...

"Sandheden er, at alle vil såre dig. Du skal blot finde dem, der er værd at lide for." 
Bagmanden bag No Woman No Cry, reggaekongen Bob Marley, opsummerer ganske fint, hvad forhold også er.

"Du misser 100 procent af de skud, du ikke tager."
Den mest ikoniske ishockeyspiller nogensinde, canadiske Wayne Gretzky, ville aldrig have lavet scoringsrekorder, hvis han havde været for bange til at skyde.

"Ældre kvinder er mest interessante at gå i seng med. De tror altid, at det måske er sidste gang, de gør det." 
Når Ian Fleming, personen, der har skabt James Bond, verdens sejeste - men knap så hemmelige - agent, taler, ja, så lytter man altså efter.

ANNONCE

"Hvis du elsker livet, så lad være med at spilde tiden, for tiden er, hvad livet er skabt af."
Han er den eneste mand, der nogensinde har tæsket Chuck Norris, og alene af den grund skal du lytte til, hvad Bruce Lee har at fortælle dig.

"Det er kun arbejde, hvis nogen tvinger dig til det." 
Hvis du ikke kender Steen og Stoffer-tegneserierne, så er du gået glip af helt utroligt meget. Den lille hovedperson, Steen, er nemlig en konstant kilde til helt igennem forrygende livsfilosofi.

"Weekender tæller ikke, hvis du ikke bruger dem på noget totalt nytteløst."
Også her må man give Steen fra Steen og Stoffer ret...

"En mand, der aldrig har begået en fejltagelse har aldrig prøvet noget nyt." 
Man skal nok have boet hele sit liv under en ganske stor sten, hvis man aldrig har hørt om dette citats ejermand. Albert Einstein er vel det 20. århundredes mest anerkendte videnskabsmand og er særligt berømt for at rocke en frisure kun få mænd kan slippe afsted med.

ANNONCE

"Livet er for kort til at udleve en andens drøm." 
Hugh Hefner lever det liv, de fleste af os drømmer om. Og det er hovedsageligt, fordi han igennem hele sit liv har stået hårdt på essensen i dette citat.

"Pension er det første skridt mod graven. Den perfekte kombination af arbejde og fornøjelse holder dig ung." 
Når arbejdet handler om at styre Playboy Mansion iført slåbrok, forstår man godt, hvorfor den evige stodder, Hugh Hefner, mener dette.

"Store stillinger går hovedsageligt til folk, der har vist deres evner til at vokse sig ud af små stillinger."
USA's 26. præsident Theodore Roosevelt er vidt anerkendt som en af de største præsidenter nogensinde - og i øvrigt bad ass cowboy, jæger og bokser.

"Det tager 20 år at opbygge et rygte og fem minutter at ødelægge det igen. Hvis du tænker over det, opfører du dig anderledes." 
Der er god grund til at lytte efter, når Warren Buffett snakker. For manden er en legende indenfor investering og er betragtet som den dygtigste investor i det 20. århundrede. Samtidig er han ifølge en opgørelse fra 2012 den tredjerigeste mand i verden...

ANNONCE

"Folk, der kritiserer dig, har sædvanligvis aldrig opnået i nærheden af, hvad du har. De fleste af dem ville være for bange til overhovedet at forsøge. Bliv ved."
Ricky Gervais, Englands nok allersjoveste mand, er vant til kritik, men heldigvis preller det af på den sjove mand.

"Du kan ikke forbinde punkterne, når du ser fremad. Det kan du kun, når du ser tilbage. Så du skal stole på, at punkterne på en eller anden måde vil blive forbundet i fremtiden. Du skal have tiltro til noget - kald det din mavefornemmelse, intuition, karma, eller noget andet. Denne tilgang til livet har aldrig fejlet for mig, og den har gjort al forskellen i mit liv." 
Nej, det var glæden ved at skabe, som alle dage var drivkraften for Steve Jobs, og hans evne til ikke at tvivle bliver jo ganske fint fremstillet her.

"Syng, som om ingen hører dig. Dans, som om ingen ser på dig, elsk som om du aldrig er blevet såret og lev, som var det himlen på jorden."
Det er særligt på Crazy Daisy fredag aften, at dette citat fra den amerikanske forfatter Mark Twain virkelig kommer til sin ret.

"Du behøves kun at gøre ganske få ting rigtigt, hvis du ikke gør ret mange ting forkert." 
Men Warren Buffett er ikke en Montgomery Burns-type, for han har faktisk lovet at donere 99 procent af sin endog meget betragtelige formue væk via Gates Foundation - den velgørenhedsfond, som Bill Gates har stiftet.

ANNONCE

"At blive begravet som den rigeste mand på kirkegården betyder intet. Hvad der er vigtigt er at kunne gå i seng om natten og sige, at man har skabt noget vidunderligt."
Selv om Steve Jobs formentlig blev begravet som den rigeste mand på kirkegården, så var det aldrig pengene, der betød noget for ham...

"Jeg tror, at mange af de grænser, som konventioner har givet os, er tilfældige og nogle, som man kan pille ved, som man lyster. Bevares, tyngdekraften er svær at argumentere imod, men en hel masse ting, som vi rent instinktivt adlyder, er en bunke gammelt lort."
Englænderen Russell Brand er efterhånden mere politisk aktivist end han er decideret komiker.

"En mand er en succes, hvis han står op om morgenen, går i seng om aftenen og i perioden imellem gør, hvad han vil."
USA's originale hipster, Bob Dylan, har ikke mange krav til succes, men vi kan ikke lade være med at være lidt vilde med denne ret så simple - og meget rigtige - definition på det gode liv.

"Hvis du ikke kan forklare noget på en simpel måde, har du ikke forstået det godt nok." 
Men Albert Einstein er selvfølgelig også husket for lidt videnskab. Særligt hans teori om relativitet har revolutioneret fysik. Og når han var i stand til at koge noget så besværligt ned til følgende citat: "Put hånden på en varmeplade i et minut, og det vil føles som en time. Sid med en køn pige i en time, og det vil føles som et minut. Det er relativitet", så ved man, at han efterlevede sit eget citat.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE