Magasinet M!

Lewis Hamilton åbner kødfri burgerkæde

Og den første er allerede åbnet i London

I en tid, hvor flere og flere bliver veganere kommer det måske ikke som et chok, at endnu en verdensstjerne går ind i kampen. 

Formel 1 stjernen Lewis Hamilton har netop besluttet, at indgå et samarbejde med Beyond Meat og Unicef ambassadør, Tommaso Chiabra, om Neat Burger, som er en plantebaseret burgerkæde. Lewis Hamilton har været meget omkring hans egen plantebaseret diet, men nu er det tid til at tage hans passion til et andet niveau med en ny kød-fri burgerkæde. Bliver det en success?

Om den nye burgerkæde siger Hamilton selv: 

"Jeg har virkelig meget respekt for Neat Burger´s engagement, og jeg er super stolt af at støtte det. Jeg selv har en plantebaseret diet og jeg tror på, at vi har brug for en sundere high street mulighed indenfor plantebaseret mad. Men, det er også en god mulighed for andre, som bare en gang imellem gerne vil spise kød-frit". 

Neat Burger vil tilbyde to forskellige burgere, The Neat og The Cheese og en sandwich, ´Chick´n´. Udover det vil der på menukortet være en Hotdog, skinny fries og sweet potato fries. Mejerfrie milkshakes vil selvfølgelig også være at finde på menukortet. 

Den første Neat Burger vil åbne i London, den 2. september, og indenfor to år er målet at 14 andre restauranter skal åbne. Hvad siger I, er det fedt?

ANNONCE
Del

Seneste nyt