Magasinet M!

Liam Neeson vender brutalt mafiaen ryggen i første trailer til Absolution

Endnu en Neeson-actionbasker!

Den 72-årige Liam Neeson har stadigvæk et par esser i ærmet tilbage på actionfronten og er nu klar med første trailer til Absolution.

Den første trailer til Absolution, en spændingsmættet krimithriller med Liam Neeson i hovedrollen, er instrueret af Hans Petter Moland og skrevet af Tony Gayton.

Absolution følger en aldrende gangster, der desperat forsøger at bryde fri fra sit voldelige liv for at genetablere forholdet til sine børn og rette op på fortidens fejltagelser. Men som traileren afslører, viser det sig langt fra nemt for Neesons karakter at lægge sin mørke fortid bag sig.

Men heldigvis er Neeson en hårdkogt sag, der ikke tager et nej for et nej.

Traileren starter med, at Neesons karakter besøger en læge på grund af voldsomme hovedpiner. Lægen spørger, om han har lidt af hjernerystelser gennem sit liv, hvilket øjeblikkeligt skærer over til en intens actionsekvens, hvor Neeson er fanget i en brutal nævekamp. Allerede her får vi indtryk af, at selvom han forsøger at bryde med sin kriminelle fortid, er volden stadig en del af ham.

Gennem traileren får vi et indblik i hans ønske om at genopbygge kontakten med sin fremmedgjorte datter og barnebarn. Selv mens han prøver at holde dem væk fra sin farlige verden, er han konstant fanget i voldelige situationer. Et centralt citat fra traileren understreger hans indre konflikt: "Den eneste måde for mig at gøre noget rigtigt på, er ved at gøre noget forkert." 

Denne linje opsummere filmens fokus- en mand fanget mellem sit ønske om at beskytte sin familie og den uundgåelige vold, der følger ham.

Det er god, klassisk Neeson-action! Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=K4Txriyk9_PLp-lp
Del

Seneste nyt