Magasinet M!

Libratone Track+ Wireless In-Ear

Nyt fra danske Libratone

Libratone er historisk mest kendt for deres anderledes og stilrene Zipp højttaler, men i løbet af den seneste tid, er produktporteføljen altså også blevet udvidet til bærbar lyd af den mere personlige slags: Headphones. 

Seneste skud på stammen, er et sæt stilrene earplugs til den aktive forbruger, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller lyd. 

Track+ er trådløse in ear-høretelefoner, som er beregnet til dem, der enten er trætte af ledninger eller vil bruge dem til sport. Høretelefonerne er sweat resistent, så du kan roligt tage en lang løbetur med Track+ - eller en cykeltur i regnvejr.

TRACK+ har også adaptive CityMix II™, der automatisk justerer hvor meget af omverdenens lyd, der lukkes ind eller fjernes. Hovedtelefonerne er beskyttet mod vind og vejr op til IPX4 (’Splash proof’, svarende til almindeligt regnvejr), så TRACK+ Wireless In-Ear er alt i alt et godt match til alle med en aktiv livsstil.

ANNONCE
Libratone TRACK+ Wireless In-Ear

De nye TRACK+ Wireless In-Ear findes i Stormy Black og Cloudy White og vejledende udsalgspris vil være DKK 1499,-. De nye trådløse hovedtelefoner kommer også i en version uden CityMix II™, kaldet TRACK, i et endnu lettere design og med ’Hush Mode’. Vejledende udsalgspris for TRACK vil være DKK 1199,-. Begge versioner kan købes på libratone.com samt hos udvalgte forhandlere i forsommeren 2018. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE