Magasinet M!

Lidt for gode veninder? "Derfor lader jeg min bedste veninde knalde med min kæreste"

Se de barmfagre veninder give dig forklaringen i ny video.

Lidt for gode veninder? "Derfor lader jeg min bedste veninde knalde med min kæreste"

Kærester er midlertidige, mens bedste venner er for evigt. I hvert fald ifølge de to brystbromber Lena og Emily. De to selvudnævnte 'BFF's' deler absolut alt - også sex - og i en nylig video på YouTube genfortæller de historien om dengang, hvor de 'samarbejdede om en pik'.

Historien bliver genfortalt idét de har et lille sex-eksperiment planlagt: En trekant med fyr, som Lena dater.

Det hele startede et år tilbage, hvor de to piger lærte hinanden at kende. En uge efter skulle Emily til en rappers Hollywood-fest og inviterede derfor Lena med som 'moralsk støtte'. Og vi skal da lige love for, at Lena tog den 'moralske støtte' med.

Den ene ting ledte til den anden, og pludselig var de fanget i en omgang 'FFM*'. Begge synes, situationen både var fræk men også akavet. Det har dog ikke afholdt de to veninder fra at gøre det igen. Lena forklarer hvorfor:

- Jeg har set Adam i et par måneder, og vi er begge rimelig seksuelt åbner over for at invitere endnu en pige ind. Det kan godt være underligt at spørge sin bedste veninder, men jeg stoler på Emily, og det kunne samtidig være sjovt. Så Adam kommer over om en time, og vi skal have sex med ham.

* 'FFM' står for female-female-male og kan bestemt anbefales som søgeord, hvis du en dag skulle besøge internettets mere hudfarvede del.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce