Magasinet M!

Line fra Paradise Hotel

Hun er en gæv jysk pige, som er flygtet til Søborg...


Hvorfor Paradise Hotel?

Jamen jeg skrev en ansøgning for sjov sidste år, og så blev jeg ringet op igen i år, og så var mit svar ja. Altså, det er lidt svært at forklare, men jeg synes det er et fedt program, fedt at møde nye mennesker og så festen…

Hvad forventer du, efter at have været med i Paradise?

Ikke rigtig noget. Altså, jeg forventer ikke, at skulle lave mere tv eller få flere jobs eller at blive sindssygt kendt eller noget...

ANNONCE
Ikke engang med den store pung fremme, Gucci udstyr og andet lækket, lykkedes det at få redaktøren til, at få Line til, at holde op med at snakke i telefon! - Line fra Paradise Hotel Ikke engang med den store pung fremme, Gucci udstyr og andet lækket, lykkedes det at få redaktøren til, at få Line til, at holde op med at snakke i telefon!
Er der noget du fortryder?

Jeg synes, jeg har været meget mig selv. Så nej, jeg fortryder ikke jeg har været med. Der er da ting jeg gerne ville have gjort anderledes, og enkelte episoder, som man gerne ville have undværet. Men det er jo min egen skyld.

Er du fremstillet som dig selv?

At se sig selv på tv, er simpelthen fucked up. Så kan man godt sidde med dynen over hovedet. Man skal vænne sig til, at se sig selv. Jeg synes dog, de har vist mig, meget som jeg er.

Ændrer man sig så, fordi man bliver mere opmærksom?

Nej det synes jeg ikke. Jeg ved godt hvordan jeg er, men når jeg er fuld synes jeg da, jeg kan være noget pinlig.

Hvad med til dagligt?

Jeg går på HF, men vil gerne være frisør og søger en læreplads. Jeg har søgt rigtig mange steder, men har ikke rigtig lykkedes endnu.

Hvorfor Søborg?

En veninde og jeg var virkelig træt af Kolding, så vi ville prøve noget nyt. Og vi skulle have en lejlighed tæt på byen!

Hvor finder man dig så i byen?

Karel og måske K3, hvis nogen slæber mig ind i det sommerhus.

Hvor er du om 10 år?

Jeg er i Hollywood, ha ha. Aj de viser jo danske hollywood fruer, og det er da enhver piges drøm, bare at leve i luksus.

Porsche eller Lamborghini?

Lamborghini

Forfra eller bagfra?

Altså er det et frækt spørgsmål haha? – Bagfra!

Dit sted eller mit sted?

Dit sted

G-streng eller Hotpants

G-streng

To piger eller to Fyre?

To fyreHar du været i byen uden trusser?


Nej

Er du højlydt i sengen?

Det kommer an på, hvor god han er...

Drømmefyren?

Brun, høj, mørkhåret, brune øjne, veltrænet fed tøjstil...

Uden briller, jaja typisk…

Nej nej jeg er til anderledes fyre, jeg har været sammen med de største nørder. Folk der prøver at være som alle andre, er det største turn off...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce