Magasinet M!

Lirede laser-gadgets

Så sidder der lige en laser i uret, hjemmebiffen og motorcykelhjelmen. Her er 6 seje lasere.

Lirede laser-gadgets
  LASERWATCH

Det ligner noget, James Bond kunne rende rundt med på armen, og LaserWatch er i hvert fald noget sejere end hele bunken af smartwatches tilsammen. Okay, du kan ikke bruge det her ur til at styre mobilen, men det er udstyret med en 1.500 milliwatt laser, der måske ikke er kraftig nok til at gennemtrænge stål, men sagtens klarer balloner og lignende. Det er ret godt lavet i så kompakt et design, og du kan selvfølgelig også se, hvad klokken er.

ANNONCE
Lirede laser-gadgets
  WICKED LASERS SPYDER S3 ARCTIC

Der findes små fimsede laserpointere, og så findes der Dødsstjerne-agtige masseødelæggelses-sataner som Wicked Lasers Spyder S3 Arctic. Det er en kradsbørstig fætter med en tunet laser på op til 2.000 mW, og derfor skal du behandle den med respekt. Aluminiumsstaven på knap 26 cm. er udstyret med tre LED-pærer til at informere dig om den resterende batteritid, og for lige at sørge for ekstra sikkerhed, er der også en SmartSwitch-funktion, så du kan styre, hvem der kan tænde for laseren. Og ja, du kan købe ekstraudstyr, der forvandler laseren til en Jedi Lightsaber.

ANNONCE
Lirede laser-gadgets
  SONY 4K ULTRA SHORT THROW PROJECTOR

Her får du en absurd lækker hjemmebio. Sony 4K Ultra Short Throw Projector bruger en laserdiode til at smide 4K-billeder op på væggen i 147 tommer, og selve systemet klarer opgaven, mens det ser rasende godt ud. Her er der nemlig ikke brug for lang afstand til væggen, så hele systemet bestående af projektor, to højtalere og to kabinetter, der passer sammen og bare står og ligner et almindelig TV-møbel. Et lækkert TV-møbel af aluminium.

ANNONCE
Lirede laser-gadgets
  BOSCH GLM 100 C

Der er slet ikke noget i vejen med at hive moderne teknologi ind i godt gammeldags håndværk, og med Bosch GLM 100 C er det slut med at skrible målene ned på et stykke papir. Lasermåleren klarer nemlig alle målingerne og overfører dem via Bluetooth eller Micro-USB til din smartphone, så du kan indsætte dem direkte på et foto og få det forkromede overblik. Det eliminerer selvfølgelig også din sjuskede indsamling af data.

ANNONCE
Lirede laser-gadgets
  NLO MOTO HELMET PREDATOR 2

Der er en fin grænse mellem galt og genialt, og den russiske hjelm-producent, NLO MOTO, har det med at flagre rundt i ingenmandsland. Men deres Helmet Predator 2 er helt genial. Du genkender temmeligt sikkert designet fra Predator-filmene, og læg så også lige mærke til detaljerne med lasersigte og dreadlocks. Så er du helt sikkert den ondeste satan på to hjul.

ANNONCE
Lirede laser-gadgets
  LASER WEAPON SYSTEM

Vi slutter med en laser, der er langt fra et stykke legetøj. Det her er amerikanernes nye våben. Laser Weapon System blev installeret på et krigsskib i sidste måned, der lige nu patruljerer i den Persiske Golf, og nogle af de foreløbige resultater inkluderer nedskydningen af en drone. Det er en badass-laser.

Det var alt for denne gang, men du kan surfe videre på Mandesager.dk, hvis du stadig er sulten efter fede gadgets.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE