Magasinet M!

LIREDE LØKKEN

Det går rigtig stærkt i Løkken. I den lyse nat vælter flere tusinde unge mennesker rundt i det nordjyske svar på Calella, og de har kun en ting i hovedet: "Fest."

LIREDE LØKKEN

Pige til mand:
Pigerne i Løkken
går rundt i store grupper, men bliv ikke bange. Det gør det nemlig betydeligt lettere at få fat i noget kørvel, selv om man skyder med spredehagl.
****

Skallerisiko:
Man skal bøvse de forkerte mennesker i hovedet og kaste rundt med noget virkelig tungt for at få én på kyssetøjet.
*

Baberating:
I  modsætning til
fordommene er tøserne ikke pinligt unge i Løkken. Et godt mix af helt unge og lidt mere modne piger gør Løkken til en sprængfarlig babe-cocktail.
***

Scoremuligheder:
Kører man en
nogenlunde sober stil, er der slet ikke nogen grænser for, hvad du kan få slæbt med hjem. Du ender ikke alene i sengen! ****

I alt:
Løkken er en
koncentreret oplevelse, fordi det sæsonbetonede gå-i-byen-miljø er gearet til hård og hurtig fest. Spænd hjelmen og lad dig rive med af etablissementernes heftige tempo og tøsernes pågående attituder. God fest!

PAKHUSET
Adresse: Vrenstedvej 12B

Løkkens største diskotek er en hyggelig gigant, der har specialiseret sig i at give de tilrejsende gæster mest fest for pengene. God karma i tre plan og masser af smukke tøser både foran og bag baren gør stedet til et must i Løkken. 
****

CRAZY DAISY
Adresse: Nørregade 3
Beach Club er
et oplagt sted at få talt tøserne varme. Selv om diskoteket brager høj populærmusik ud af højtalerne, så er det stadig muligt at føre en konversation i den lounge-agtige afdeling. Alt i alt et godt bud på en forrygende bytur i det nordjyske.
***


INDBYGGERE:
2.134
KVINDER: 1.077
MÆND: 1.057

OGSÅ KENDT FOR: Skumfester, stoffer og sure naboer.

Aftenens hentydning:
"Vi har et sommerhus i Blokhus med sauna og spa, vil I med?"

Aftenens friskeste pige:
"Jeg vil ikke fotograferes, men jeg vil gerne gøre noget andet for M!."

WEB-ADRESSER:
www.wall.street.dk
www.peter-baadsmand.dk
www.actionhouse.dk
www.cafefrandsen.dk
www.fiske-restaurant.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt