Magasinet M!

Lis Andreasen fra Paradise Hotel

Hun er kun 19 år, kommer fra Silkeborg og så er hun ret sød...

Lis Andreasen fra Paradise Hotel

Det var en mørk og stormfuld eftermiddag, jeg nåede ikke at komme til tiden, så derfor må I undvære yours truly på billederne, men det gør jer vel ikke noget?

Vi springer direkte ud i det...

G-streng eller hot pants?
Hot pantsForfra eller bagfra? Hey hov, det der svarer jeg ikke på!Porsche eller Lamborghini? Jeg ved ikke hvad en Lamborghini er, så jeg siger Porsche!Er du højlydt i sengen? Det kommer an på, hvem jeg er sammen med!Hvad er dit kælenavn? Det er vist Disko Lis, det kommer fra en skitur med min venindes forældre. Hun brækkede så armen, men jeg VILLE bare i byen, så jeg tog hende afsted med brækket arm. Så kom det ligesom af sig selv!

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt går jeg på handelsskolen, arbejder i en tøjbutik og er bartender på Port 33 i Silkeborg. Og lige for tiden tager jeg jo rundt med de andre paradisoer og fester.

Du har sagt du deltager for at prøve at være et kendt ansigt?

Ja altså, det er da en af grundende, men det var ligeså meget for at komme ud og opleve, rejse, feste og gøre noget andet. Men det var meget hårdere psykisk, end jeg havde regnet med. Jeg er jo vant til at være den her person, som helst vil have at alle skal have det godt, og pludselig står man i en situation, hvor alle bare lyver, og det chokerede mig lidt. Det var også hårdt at feste om aftenen, op tidligt om morgenen, så og ikke kunne få lov til at sove om dagen.

Hvordan er det så at være et kendt ansigt?

Jamen det er meget sjovt, når der bliver råbt efter en på gaden, men folk er søde. Men det er helt sikkert noget, som man bliver træt af, så jeg har ikke nogen tanke om, at skulle lave mere tv og fastholde at være kendt i fremtiden.

Er der noget du fortryder, noget der kan betyde noget for din fremtid?

Nej ikke rigtig, og jeg bliver jo også fremstillet som en meget sød pige, der ikke er ond over for nogen.

Kan dine forældre se programmet?

Ja det er jeg ikke bange for, min mor har ikke Tv3, men mine tanter osv. ser det, og det er helt fint.

Du har en kyssemund tattoo på numsen, hvad er historien bag den?

Altså, vi var i København og havde været i byen dagen før. Så kom vi forbi en tatovør, og gik ind. Det endte så med, at min bedste veninde tog læbestift på og kyssede på papiret. Så fik jeg det lavet på numsen. Det er nok meget mig, altså sådan lidt sjovt og anderledes!

Hvor er du om 10 år?

Jeg aner det virkelig ikke. Ingen planer, ingen ideer. Men jeg, hmm om 10 år, så har jeg måske et barn og tager den lidt mere med ro end jeg gør nu, men jeg elsker at rejse og opleve ting, så det kan være det er grønland eller et helt andet sted. Hvem ved?

Der er sikkert læsere der tænker, hvordan din drømmefyr ser ud?

Jamen der er ikke nogen opskrift. Han skal have en fed personlighed, der kan få mig til at grine, være meget åben overfor nye mennesker og så må han godt se lidt godt ud. Men om han er mørkhåret, lyshåret eller andet, det betyder ikke så meget!

Og sådan kære læsere, it’s a wrap – og hvis du nåede så langt, så ”To the gallery”…

ANNONCE
Facts

Foto: Christian Grüner

Del

Seneste nyt