Magasinet M!

Lisa Lents - Hun giver dig røvfuld

Connery.dk Babe Februar 2007 - Aldrig har jeg haft så meget lyst til en røvfuld...

Så var tiden endnu inde for den lange ensomme vandring mod en fantastisk flot pige. En tur som er nødvendig for at fodre sultne brugere i deres jagt på noget for øjet. En rejse jeg må tage alene og som hver gang tager en bid af min sjæl. Det er et hårdt job at være BabeRedaktør men nogen skal gør det!
ANNONCE
Lisa Lents - Hun giver dig røvfuld
Solen skinnede og folk var virkelig kommet i sommerstemning denne dag hvor moder jord havde valgt at give os svimlende 20 grader midt i april måned. Så det var med højt humør jeg satte kursen mod Illum hvor jeg skulle mødes med denne måneds Connery Babe, Lisa Lents.

Hvor kommer navnet Lents fra?

Det kommer fra Tyskland, da min far er halv tysker og min mor er faktisk russer, så er selv lidt en blanding. Jeg blev født i Hviderusland og boede der til jeg var fire og så flyttede vi til Bulgarien, hvor jeg boede i  fem år. Så har en del livserfaring allerede og det er en god bagage at have syntes jeg.

Hvad laver du så når du ikke snakker med mig?

Jeg studerer på Københavns Universitet, hvor jeg læser sprog og kommunikation. Ellers arbejder jeg som sælger i en designer butik i det indre København. I min fritid dyrker jeg Tae Kwon Do, som jeg har gjort i 10 år og blev europamester i 2005 og fik en tredjeplads til junior VM i 2004.

Av for den da. Så er det dig som beskytter
kæresten når i er byen?

Ja det kunne jeg nok godt hvis det kom til stykket.

Har du en kæreste du kan beskytte?

Ja, det har jeg haft i snart et år.

Hvordan skal en fyr være for at interessere dig?

Jamen han skal være ærlig og have et godt hjerte. Han skal være målrettet i sit liv og først og fremmest skal han være fleksibel når det kommer til mig. Jeg rejser jo meget med min sport, og er ellers en ret travl pige. Så han skal være indstillet på en lidt hektisk hverdag med mig.

Hvor går du i byen hvis man skal være heldig at få flade af dig?

Jeg går meget i byen på Luux. Jeg har vært på Luux så mange gange, at jeg føler mig tryg der, og derfor kan jeg godt lide at være der med mine veninder.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Jeg skulle helst være landstræner for det danske Tae Kwon Do landshold og undervejs har jeg uddannet mig som journalist.

Se, det er jo nogle mål, som vi bifalder på Connery, og mens jeg tænker på hvordan en så smuk pige kan uddele så mange øretæver, så løber tiden desværre fra os, og vi skal begge til at sige farvel. Mit indtryk af Lisa var overvældende godt. Hun er god, gammeldags, sød pige, med hjertet på rette sted. Hun vil gerne det bedste for andre, og det kan man godt mærke på hende. De ord hun siger, virker eftertænksomme og oprigtige. Rigtig dejlig pige, hende Lisa Lents, så når hun engang er færdig som journalist, så kommer hun bare og beder om job hos Connery. Jeg er sikker på, at vi nok skal finde noget til hende.  

I galleriet har vi været så heldige at få lov til at få nogle af Lisas private billeder af hende mens hun sparker røv.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce