Magasinet M!

Lisa Lents - I bikini på stranden

Hun er hårdfør, smuk og så er hun røget videre til Miss World...

Jeg har egentlig altid kunne lide, at kaste facts på bordet med det samme. Lisa Lents er single, hendes bryster er 100% ægte, og så kan hun tæve de fleste af os fordi hun er på landsholdet i Tae Kwon Do. Lisa er for tiden mest nervøs for bikinirunden i Miss World foran 2,3 mia seere over hele verden - og så var Connery.dk det første sted, som fik bragt Lisa ud til offentligheden!
ANNONCE
Lisa Lents - I bikini på stranden
Som den skarpe læser måske har opdaget, er Lisa genganger her på Connery.dk, men med en nominering til Miss World, mente vi det var på sin plads, at hive fat i tøsen med bornholmske aner igen.

Lisa er du til G-streng eller hotpants?
G-streng

2 fyre eller 2 piger
Lisa smiler, hun smiler lidt mere, rødmer, smiler lidt mere - kigger på mig med et dræbende blik om jeg virkelig mener det.. Smiler så lidt mere og rødmer. Derefter siger hun, at hun ikke tør svare på spørgsmålet, fordi kravene til Miss World er vildt strenge, og hun ikke vil risikere et eller andet.

Rig og dumt svin eller fattig og sød?
Helt sikkert fattig og sød, hvis der kun er de to at vælge imellem!!

Lisa vil gerne læse Medieproduktion og ledelse på Danmarks medie og journalist højskole. Da jeg møder hende, er hun dog i gang med at forberede sig til Miss World konkurrencen, hvor hun blev fundet af det danske bureau Pretty Danish.

"Det er sådan, at alle skal have deres egne kjoler osv. med. Lige nu leder jeg derfor efter danske designere, som vil være med. Men det er ikke det letteste i verden for, hvor skal man egentlig starte henne?"

Jeg foreslår Isabel Christensen (fordi det er den eneste designer jeg kender) og Lisa siger, at hun faktisk er i gang med at prøve den vej! I min indre bog sætter jeg et plus, for at huske på Isabel Christensen i al fremtid. Man ved aldrig, hvornår man får brug for den viden og sætningen "Jeg foreslog engang en Miss World kandidat, at hun skulle tage en snak med Isabel Christensen" - er meget god at have med i bagagen!

Lisa du skal til Ukraine til Miss World, men hvis du helt selv kunne bestemme, hvad er så dit favoritrejsested?

Det skulle helt klart være Portugal og jeg kan også godt lide Brasilien. Jeg kan godt lide sådan en stressfri livsglæde, som findes de steder.

Når nu du står i på podiet til Miss World, så falder spørgsmålet om "hvordan du vil redde verden" vel 100% sikkert? Hvordan vil du redde verden?

Det er ikke så meget om, hvordan man vil redde verden. Det handler mere om, hvad man går ind for. Jeg vil meget gerne kæmpe for, at komme menneskehandel til livs. Det er helt forfærdeligt med piger, som bliver handlet over grænserne til prostitution. Faktisk deltager jeg allerede i en del arrangementer, og forsøger, at være med i forskellige grupper.

Med en kort snak om vind vejr og et held og lykke brager Lisa endnu engang ud i verden, væk fra Connery.dk's rampelys, og frem imod Miss World - et eller andet sted må vi jo lade vores babes flyve, når de får vinger!
ANNONCE
Lisa Lents
Læserservice:
Fotograf:
Christian Grüner
Wallpapers: 1024x768 | 1280x800 | 1600x1200


Månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til foto@connery.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE