Magasinet M!

Lisa Renee Winther Kristensen - Smuk blondine mangler job

Hvad mon månedens Connerybabe ville bruge 10 millioner på og står dit firma og mangler en smuk blond medarbejder, så er hun lige her! Nyd også det labre galleri....

Lisa Renee Winther Kristensen - Smuk blondine mangler job
Hvad går du og laver for tiden?

Pt. arbejder jeg lidt rundt omkring som model. Jeg stillede op sidste år i Miss Model of Denmark og kom i top 5. Så jeg stiller op til en Miss World konkurrence i Kina til Oktober. Så jeg har en masse forberedelser op til rejsen for tiden.


Desuden skal jeg til at flytte, så jeg hygger mig med at kigge i alle de møbelbutikker jeg kan komme i nærheden af, og læser lidt i nogle boligmagasiner for at samle inspiration. For mig er det vigtigt, at jeg føler mig hjemme og godt tilpas, der hvor jeg bor.

Jeg går desuden og kigger lidt efter et hverdagsjob, da det er svært at leve af at være model i Danmark. Jeg har arbejdet som IT-Supporter/tekniker i 3-4 år, så jeg tror jeg vil lave noget i den branche igen, da jeg synes det er rigtig sjovt.

Hvad ville du bruge 10 millioner på, hvis de skulle bruges på 1 år?

Jeg ville skifte min bil ud med en Audi TT rs og så investere i en lejlighed. Resten ville jeg fyre af  på at rejse rundt i verden og købe en masse fede ting med hjem som minde om turen.

ANNONCE
Lisa Renee Winther Kristensen - Smuk blondine mangler job
Fodbold eller håndbold?

Fodbold. Jeg har altid synes, det har været spændende at følge med i hvordan SAS ligaen går og se Danmarks kampe. Desuden er stemningen til kampene super fed.Pandekager eller chokolade kage?


Jeg elsker Brownies! så det må blive chokoladekagen.. Der findes ikke bedre dessert end en brownie med is og frugt. Hvis jeg skal hygge hjemme med en is, spiser jeg for det meste Ben & Jerry's med brownie.Party ferie med tøserne eller en tur med en laber fyr?


Jeg har stadig en partytur til gode med tøserne, men en tur med kæresten ned til varmen er utrolig romantisk og lækkert. Det kan man ikke sige nej til.
ANNONCE
INFO
Se Connery.dk-profil for Lisa Renee Winther Kristensen


Foto: Christian Grüner

Makeup: Lisa Renee Winther Kristensen

Vil du være med? Så opret en babe-profil og kom på Connery.dk!

Tak til Onlinecasting.dk for hjælp med casting
Del

Seneste nyt